Rode helmen: verzending = gratis!

Rode helmen zijn er in veel varianten. Bovendien zijn helmen die beschikken over het keurmerk ECE Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
22.05 eigenlijk altijd geschikt voor gebruik op de openbare weg. Of dit nu op een motor, een retroscooter of een quad is. Toch is het enigszins belangrijk om de juiste helm voor de juiste taak te kiezen. Het is vaak beter om een rode helm te nemen die specifiek voor gebruik op een bepaald voertuig te nemen omdat deze ook aan specifieke wensen voldoet. Dit kan verschil maken.

Naast het eerdergenoemde keurmerk zijn er nog een aantal zaken waaraan een helm moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de goede pasvorm en de juiste maat. Dit is belangrijk om een eventuele klap bij een val te kunnen opvangen. Dit is immers de voornaamste functie van de helm. Ongeacht de rode kleur ervan. Door een goed passende helm in het rood te kiezen kan de veiligheid voorop staan.

Helm in een rode kleur: voordeel alom

Wie een helm in het rood wil aanschaffen doet dit het beste online. Al is het alleen al om gebruik te kunnen maken van allerlei vormen van voordeel. Zeker wanneer iemand slim weet in te kopen kan dit flink oplopen. Dit kan dan gepaard gaan met grote kortingen. De prijs kan zelfs met tientallen euro’s dalen. Dat komt bijvoorbeeld door:

  • Korting op de verkoopprijs
  • Bundelkorting bij meerdere simultane aankopen
  • Geen kosten voor de verzending
  • Geen montagekosten
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

De winst die de meeste mensen over het hoofd zien is te boeken bij de bundelkorting. Het is altijd verstandig om goed na te denken of er misschien niet nog meer nodig is dan de rode helm alleen. Wie bijvoorbeeld ook een nieuw slot of andere middelen nodig heeft kan door het direct samen te bestellen al snel een aantal euro’s extra korting pakken. Tel alle reductie bij elkaar op en het is best mogelijk dat één van de aankopen gratis blijkt te zijn.

> Bekijk onze roze helmen: voor 23.59u besteld = morgen in huis!

Waarop letten bij een vizier

De kleur van de helm kan belangrijk zijn, maar de praktische kanten zijn minstens zo belangrijk. Een rode helm moet bijvoorbeeld gepaard gaan met een goed vizier. Dit betekent dus dat er goed zicht moet zijn. Een vizier is daarom altijd bij voorkeur zonwerend. Ook is hij goed bestand tegen krassen. Dit zorgt ervoor dat er scherp zicht behouden blijft. Helmen die goedgekeurd zijn hebben dit eigenlijk altijd. Daarnaast is het belangrijk om de helm als geheel, maar het vizier in het bijzonder, zo nu en dan te wassen met wat warm water. Zo kan gezorgd worden dat hij strak en schoon blijft.

> Bekijk een onze uitgelichte producten. Ook hierop zit tot wel 40% korting.