Caberg Jet helmen: gratis verzending in 24 uur

Het is goed om te weten, dat de Caberg Jet helmen in verschillende modellen komt. Waarbij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je bij alle helmen uitgebreide informatie treft omtrent de eigenschappen en specifieke kenmerken van de helm. Jethelmen zijn erg in trek onder bestuurders van een scooter. Onder de Jet lijn van Caberg vallen de volgende modellen: Caberg Jet Uptown, Caberg Jet Riviera en Caberg Jet Freeride.

Jet helm van Caberg: geheel volgens de laatste trend

De Jet helmen van Caberg zijn vooral populair onder omdat ze precies passen in de huidige trend van retro helmen met een modern tintje. Alle Jet helmen van Caberg dragen het ECE keurmerk. Hieronder staan nog een aantal voordelen op een rij:

  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Krasvast vizier tot de kin
  • Wasbare binnenvoering
  • Afwerking met een leren helmrand

Door al deze kenmerken is het zo dat de helm onder heel veel verschillende soorten omstandigheden kan worden gebruikt. Het is dus meer dan alleen een 'mooi weer helm'. 

Een helm kopen: het vizier

Het kopen van een Jet helm van Caberg gaat gepaard met enkele aandachtspunten. Zo is het belangrijk om te letten op het soort vizier dat op het model is gemonteerd. Dit heeft vooral te maken met bescherming tegen de wind. Ook afweer tegen de zon is aan te raden. Vooral de bestendigheid tegen UV-licht is een belangrijk punt waar aandacht aan besteed moet worden. 

Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een Caberg helm, bekijk ook eens de andere Caberg modellen: