Schuberth helmen: vóór 23.59u besteld = morgen bezorgd

Het Duitse merk Schuberth ontwikkelt al decennia lang premium helmen voor motorrijders. Er wordt niet alleen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Schuberth C5 - Mat Zwart side 2
Schuberth C5 - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 699,95 Vanaf 499,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Schuberth C5 - Grijs side Schuberth C5 - Grijs
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 699,95 Vanaf 539,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. Schuberth C4 Pro - Mat Zwart Schuberth C4 Pro - Mat Zwart (tweede kansje)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 599,95 Vanaf € 299,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
aandacht besteed aan het design. Maar ook aan het comfort en accessoires voor op de helmen.

Schuberth helmets: de geschiedenis achter het bedrijf

Met meer dan 500 werknemers zorgt het Duitse merk Schuberth (Schuberth Helmets) ervoor dat de motorhelmen van de hoogste kwaliteit zijn. Dit bereiken zij door de hoge kwaliteitsrichtlijnen aan te houden en met een dosis vol passie de beste helmen te ontwikkelen voor de Schuberth fans. Want, als bekend motorhelm merk kun je natuurlijk niet achterblijven op de huidige markt. Daarom wordt er dagelijks aan nieuwe oplossingen en uitvindingen gewerkt.

Waar kun je de nieuwe uitvindingen voor motorhelmen beter testen dan in je eigen wind- en akoestische testtunnels? In deze unieke testtunnel kunnen weeromstandigheden als regen en wind eenvoudig worden nagebootst. Ze onderzoeken hoe deze omstandigheden van invloed zijn als de schuberth dragers de helm op hebben. Het resultaat: een perfecte helm.

 • Schuberth helmen worden al decennia lang geproduceerd in Duitsland.
 • Sinds het merk Schuberth vanaf 1954 hun eerste motorhelm ‘Aero’ introduceerde, werd de Schuberth helm ongekend populair.
 • Het bekende Duitse merk produceert niet alleen motorhelmen, maar ook veiligheidshelmen, politiehelmen, brandweerhelmen en zelfs Formule 1 racehelmen.
 • Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 1,5 miljoen helmen geproduceerd.

De visie van het merk Schuberth

De Schuberth systeem- en integraalhelm is al decennia lang internationaal bekend als de stilste helm in zijn soort. Maar liefst meer dan 55 landen importeren de helmen van het Schuberth merk. Hoe dit komt? Het Duitse merk Schuberth heeft een aantal belangrijke speerpunten die goed in de aarde vallen bij de fans van deze helmen:

 • Produceert uitsluitend volgen de strengste kwaliteitsnormen
 • Blijft innoveren en ontwikkelen in nieuwe en perfecte helmen
 • Staat bekend om de uiterst stille helmen bij hoge snelheden

ECE keurmerk: toegekend aan alle helmen

Wist je dat je helm voorzien moet zijn van het ECE keurmerk? Alleen met dit keurmerk op je helm mag je op de Europese wegen rijden. Het is maar goed dat dit keurmerk in leven is geroepen. ECE toetst namelijk de kwaliteit van een helm. En die moet natuurlijk op het hoogste niveau zijn.

Keurmerk ECE 22.05

Goed nieuws: alle helmen in ons assortiment zijn voorzien van het ECE keurmerk. Dat betekent dat de helm groen licht heeft gekregen wanneer het gaat om bijvoorbeeld schokabsorptie, stevigheid en slijtvastheid. En de helmen zijn geschikt voor de snorfiets helmplicht

> Zoek je een goedgekeurde helm voor een speed pedelec of snorfiets? Vind in ons aanbod jouw ideale speed pedelec helm of snorfietshelm

Alle Schuberth modellen op een rijtje

Hieronder vind je een overzicht met alle Schuberth modellen:

Hieronder vind je de onderverdeling op basis van type helmen:

Schuberth helmen: populair onder motorrijders

De Schuberth helmen zijn enorm populair onder motorrijders. Dat is natuurlijk niet voor niets. Schuberth gebruikers hechten waarde aan een degelijke helm. Qua design is er uiteraard altijd sprake van een persoonlijke voorkeur. Daarom hebben we een grote verscheidenheid aan designs van dit topmerk beschikbaar.

Wij raden aan om per model de toelichting en specificaties te bekijken. Voor je gemak staan de pluspunten en minpunten van elke versie beknopt weergegeven. Voor de sportieve motorrijders die graag mogen crossen, hebben wij een speciale crosshelm beschikbaar in de vorm van de Schuberth helm E1. Overigens hebben alle Schuberth helmen standaard een aantal eigenschappen die van toepassing zijn:

 • Hoge mate van comfort 
 • Voor iedere Schuberth fan een perfecte helm 
 • Uitstekende pasvorm 

Informatieve blogs

De verschillen tussen helmen:

Deze tekst is geschreven door onze .