Disclaimer

JJV Helmets BV werkt continu aan de website. Niet alleen voor de beste presentatie en prestatie, maar ook voor een zo volledig en nauwkeurig mogelijke inhoud. Toch kan het voorkomen dat er onjuistheden op de website staan. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook onder geen enkele voorwaarde rechten worden ontleend.

Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties, teksten, afbeeldingen en video’s zijn voorbehouden. JJV Helmets BV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren, en verleent geen garantie op informatie met betrekking tot de ontwerpen, constructies, productspecificaties, foto's, video's en overige gegevens.

Alle vermelde prijzen zijn actuele prijzen inclusief 21% BTW en exclusief eventuele afleverkosten.

De website is geoptimaliseerd voor de laatste versies van Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari. Bij andere browsers of (ver)oudere versies van genoemde browsers, bestaat de kans dat de website niet optimaal wordt weergegeven. JJV Helmets BV is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze website.

Zie jij een fout op de website? Laat het ons weten, dan passen wij dit zo snel mogelijk aan!