Leren helm: gratis verzending!

Leren helmen vormen de basis voor een authentieke look. Deze motorhelm past dan ook perfect bij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de stoere rijders die bijvoorbeeld op een Chopper of op een andere klassieke motor rijden. Een lederen helm is natuurlijk uniek te noemen door de toepassing van het materiaal aan de buitenzijde van de motorhelm. Overigens is deze helm eveneens geschikt om in stijl op een scooter te rijden.

Leren helm uitgevoerd als fashionhelm

Het is niet voor niets dat leren helmen vaak als fashionhelm worden uitgevoerd. Het gaat namelijk voor een groot deel om het design en om de uitstraling. Uiteraard zijn ook andere kenmerken van belang bij lederen helmen. Het comfort moet bijvoorbeeld ook goed zijn net als dat er eisen aan de kwaliteit en specifieke eigenschappen gesteld mogen worden.

Als je op zoek bent naar een leren helm dan kun je deze online aanschaffen. Wij hebben onder meer van het merk VINZ lederen helmen beschikbaar die uitgevoerd zijn als een originele fashionhelm. Daarbij wordt zelfs nog de keuze geboden tussen verschillende kleuren, waarin de leren helm is uitgevoerd. Verder zijn er een aantal specifieke eigenschappen van toepassing op deze leren motorhelmen, zoals:

  • Comfortabele binnenvoering
  • Vizier dat omhoog kan
  • Kinband met snelsluiting
  • Uitneembare en wasbare oorpads
  • Thermoplast 
  • Licht van gewicht

Rekening houden met de pasvorm

Er zijn leren helm die wat kleiner uitvallen dan gemiddeld genomen het geval is. Bij ons wordt er standaard een melding gemaakt indien een bepaald model in het aanbod met lederen helmen wat kleiner uitvalt. Als deze vermelding bij een model vermeld staat, is het raadzaam om bij twijfel voor een maat groter te kiezen. Je kunt ook eerst even kijken wat jouw exacte helmmaat is door de hoofdomtrek te meten en daarbij de helmmatentabel te raadplegen. Overigens kun je bij een niet passend model altijd van de mogelijkheid gebruikmaken de helm te retourneren en een leren helm in een andere maat te bestellen.

> Niet gevonden wat u zocht? U kunt bij ons ook andere scooterhelmen kopen!

Andere interessante producten: