Systeemhelm met zonnevizier: gratis thuisbezorgd in 24u!

Goed zicht tijdens het motorrijden is belangrijk. Met een zonnevizier zorg je altijd voor goed zicht. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

79 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

79 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Zoek je een systeemhelm met zonnevizier? Goede keus, want zo heb je veel minder last van de felle en laaghangende zon.

De systeemhelm met zonnevizier is te gebruiken als motorhelm, scooterhelm, maar ook als quad helm. Waarom is dit type helm zo multifunctioneel? Dit komt door het model helm. Systeemhelmen met zonnevizier kun je namelijk met kinstuk omhoog gebruiken (als jethelm), maar ook met het kinstuk naar beneden (als integraalhelm).

Zonnevizier systeemhelmen: wat bepaalt het comfort?

Een systeemhelm met zonbestendig vizier biedt ontzettend veel voordelen. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om een vizier te verstellen, bijvoorbeeld om het passend te maken voor brildragers. Dat is één van de vele voordelen. Schaf je dit type helm aan, dan profiteer je van de volgende voordelen

  • Een niet krassend vizier
  • Uitneembare en wasbare voering aan de binnenzijde
  • Uitneembare en wasbare oorpads
  • Een stevige sluiting rond de kin
  • Het keurmerk ECE 22.05

Heb je een mooie helm met zonafweer op het oog? Door op het product te klikken, kun je de precieze specificaties zien. Per helm kunnen ze wel eens verschillen, dus lees de voordelen per helm goed door! Hulp nodig met een scooterhelm kopen? Neem contact met ons op en we helpen je verder met je zoektocht.

Wat betekent het ECE 22.05 keurmerk?

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen: het ECE 22.05 keurmerk. Wat houdt dit in en hoe belangrijk is het? We kunnen je vertellen: heel belangrijk. Dit keurmerk zegt namelijk alles over de kwaliteit van de helm. Daarnaast mag je op de Europese wegen alleen helmen dragen die voorzien zijn van dit keurmerk. 

Keurmerk ECE 22.05

Alle helmen in ons assortiment zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk voor helmen. Dit betekent dat al onze helmen onderworpen zijn aan de zeer strenge eisen en hier ook groen licht voor hebben gekregen. 

> Een helm nodig voor de snorscooter? Na 1 januari 2023 kun je niet meer zonder. Welke helm snorscooter moet je kopen? Neem contact met ons op en wij helpen je met de ideale keuze. 

Hoe kies ik de juiste helm maat?

Een systeemhelm met zonafweer moet goed zitten. Niet te los, niet al te strak. Zo kun je het meest veilig en comfortabel de weg op. Maar hoe meet je nu de maat van je toekomstige helm? Eenvoudig met een meetlint! Pak een meetlint en doe het volgende:

  • Plaats het meetlint 2,5 cm boven je wenkbrauw
  • Meet vervolgens de omtrek van je hoofd
  • Doe dit voor de zekerheid meerdere keren

In de matentabel kun je aflezen welke maat je nu nodig hebt. Twijfel je welke systeemhelmen met zonnevizier bij jou passen? Wij helpen je graag verder.

> Bekijk ook eens de Scorpion EXO 930 Solid!

Verdiep je verder: