• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal kopen: gratis bezorgd in 24u

De Shark Skwal helm heeft een nieuw design en is voorzien van een unieke look. Deze integraalhelm is fantastisch om te dragen en biedt bovendien de beste bescherming.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Bovendien profiteert u van de pasvorm die geweldig is te noemen. Er is echter meer wat de Shark Skwal helmen zo bijzonder maakt. Deze bijzonderheden komen duidelijk naar voren in de unieke eigenschappen.

Shark Skwal helm met geïntegreerd LED licht

Een bijzonder kenmerk van de Shark Skwal helmen is dat deze voorzien zijn van een geïntegreerd LED licht. Dat maakt de helm uniek, origineel en onderscheidend. De LED verlichting is aan zowel de voorzijde van de helm als aan de achterkant toegepast. Deze eigenschap is niet alleen fantastisch om te zien, maar zorgt natuurlijk ook voor het verhogen van de veiligheid van de motorrijder in het verkeer. U bent namelijk veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers als de LED verlichting op de Shark Skwal geactiveerd is.

> Shark Skwal 2 of Shark Raw helm kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Overigens is er nog een opvallend kenmerk toe te schrijven aan deze helmen. De helm is namelijk niet zoals gebruiken van buiten naar binnen ontworpen, maar van binnen naar buiten. Zo is de binnenschaal rond de vorm van het hoofd ontworpen en is de buitenschaal daar weer op afgestemd. Overige kenmerken die voor u als motorrijder van belang kunnen zijn, hebben onder meer betrekking op het vizier. Zo is er sprake van een Max Vision pinlock, zonnevizier en auto-seal vizier. U kunt de binnenvoering wassen, want deze is gemakkelijk uit te nemen.

 • Geïntegreerde LED verlichting
 • Schaal van binnen naar buiten ontworpen
 • Wasbare binnenvoering
 • Zonnevizier
 • Max Vision pinlock
 • Auto-seal vizier

> Bekijk ook eens de Shark Evo One helmen collectie: korting tot wel 40%!

Geef deze unieke helm als origineel cadeau

De Shark Skwal helmen onderscheiden zich op een unieke manier. Het is daarom ook een uitstekend idee de Skwal integraalhelm van Shark als origineel cadeau weg te geven. Bijvoorbeeld aan uw partner of aan uw kind. De integraalhelm is namelijk heel bijzonder door de aanwezigheid van de LED lichtstrips. Dat maakt het ook tot een uniek cadeau. U kunt de shark helm natuurlijk ook zelf kopen om ermee op de motor te gaan rijden. In beide gevallen is het raadzaam om wel met de juiste maat rekening te houden. De maattabel voor helmmaten is beschikbaar en u hoeft hiervoor alleen maar even de omtrek van het hoofd te meten. Vervolgens kunt u bij de bestelling van de Shark Skwal integraalhelm de juiste maat doorgeven.

> Misschien is de Shark Drak helm of Shark helm Evoline 3 ook iets voor u: Verzending = gratis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen