• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Full face helm: tot 40% korting

Een full face helm biedt gegarandeerd de beste bescherming tijdens het rijden op een motor of een scooter. Als er sprake is van een uitglijder, ongeval of andere gebeurtenis, waarbij u op de grond terechtkomt, wordt uw hoofd met een full face helm perfect beschermd.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

De full face helmen zijn namelijk zo uitgevoerd dat elk deel van het gezicht is bedekt. Bovendien is er sprake van één geheel en kan het kinstuk bijvoorbeeld niet omhoog geklapt worden.

Full face helmen als crosshelm

Full face helmen worden ook wel omschreven als integraalhelmen. Als er een grote waarde wordt gehecht aan veiligheid en bescherming van het hoofd kan de keuze prima op een full face helm vallen. Dat geldt niet alleen voor het rijden op de openbare weg met een scooter of met een motor. Ook voor andere rijstijlen kan een full face helm een perfecte uitkomst bieden. Bijvoorbeeld met een rijstijl in de vorm van crossen, waarbij er doorgaans toch wat meer risico genomen wordt. De kans op een valpartij is aanzienlijk groter tijdens het crossen over zandpaden en heuvels dan wanneer er op een vlakke openbare weg wordt gereden. Een full face helm die uitgevoerd is als crosshelm is dan een prima keuze. Mocht er dan wat gebeuren dan is het hoofd in elk geval goed beschermd. Uiteraard is het zo dat er standaard optimaal draagcomfort wordt geboden bij alle full face helmen in ons aanbod. Wij selecteren namelijk helmen op basis van de beste kwaliteit, veiligheid, comfort en gemak.

 • Optimale bescherming 
 • Veiligheid • Kwaliteit 
 • Comfort
 • Gemak

> Bekijk ook eens de Schuberth helm: vandaag bezorgd, morgen in huis!

Unieke helm cadeau geven

Een unieke helm cadeau geven in de vorm van een full face helm is natuurlijk een enorm leuk idee. Degene die op een motor of scooter rijdt en het geschenk ontvangt, zal er natuurlijk hartstikke blij mee zijn. Het enige wat dan wel nodig is bij de aanschaf van een full face helm is dat u verzekerd bent van de juiste helmmaat. Als u deze maat niet weet, kunt u het beste proberen om er op een of andere manier achter te komen. Het is ook mogelijk de maat van de helm te bepalen door de hoofdomtrek te meten en naar onze matentabel te kijken.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is een integraalhelm iets voor u!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen