Shark Evo-One helm kopen: tot 40% korting

Een helm is veel meer dan een voorwerp dat je hoofd beschermt. Ga voor een helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met een mooi design en praktische snufjes. De Shark Evo-One systeemhelm is een innovatieve helm die als een perfectionering van de Evoline 3 modellen beschouwd kan worden. Deze systeemhelmen zijn in alle opzichten ideaal om te dragen.

Transformeer de Shark Evo-One systeemhelm gemakkelijk naar een jethelm

Schuif het kinstuk omhoog en je hebt een jethelm. Schuif het kinstuk naar beneden en je hebt een integraalhelm. Het multifunctionele Shark Evo One model is bijvoorbeeld ideaal in de zomer als het warm is buiten en je maar een klein stukje op de motor hoeft te rijden. Voor optimale bescherming op de snelweg wordt aangeraden om het kinstuk weer naar beneden te klappen. Je kunt het kinstuk heel simpel met één hand naar achteren klappen. 

De voordelen

Het MaxVision Pinlock systeem is een ware uitkomst voor de Shark Evo One drager. Geen beslagen vizier, gewoon helder zicht onder warme en koude weersomstandigheden. Nog een aparte eigenschappen is de twee helmschaal groottes die van toepassing zijn op de Shark Evo-One systeemhelmen. De buitenschaal is heel klein en compact. Op de kin en het voorhoofd is er sprake van verstelbare ventilatie en in de helmschaal zijn de luchtkanalen geïntegreerd. Brildragers kunnen ook prima met deze systeemhelm uit de voeten. Er is namelijk een uitsparing voor brildragers.

De voordelen voor een Shark Evo One gebruiker in een notendop:

  • Transformeerbaar naar jethelm
  • Pinlock vizier
  • Uitsparing voor brildragers
  • Geïntegreerde luchtkanalen
  • Twee helmschalen

> Bekijk de Shark helmen aanbiedingen

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Kwaliteit voorop. Dat vinden wij ook wanneer het om helmen gaat. Zo vind je in ons assortiment alleen maar helmen die voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit keurmerk ontvang je niet zomaar.

Keurmerk ECE 22.05

Om aan deze markering te komen, wordt een helm eerst aan diverse strenge testen onderworpen. En wordt letterlijk met de helm geworpen. Zo wordt de schokabsorptie getest, maar ook de stevigheid en slijtvastigheid. Pas wanneer achter alle onderdelen een groen vinkje staat, verdient de helm het ECE 22.05 keurmerk. Ook niet onbelangrijk: dit keurmerk is nodig, wil je op Europese wegen rijden met een helm.

Bepaal de juiste maat

De pasvorm is perfect. Om optimaal van de pasvorm te kunnen profiteren, is het wel van belang dat je de juiste helmmaat selecteert bij de bestelling van de Shark Evo-One helm. 

Hoe bepaal je als Shark Evo One drager de juiste maat?

  • Plaats een meetlint 2,5 cm boven je wenkbrauw
  • Meet vervolgens je hoofdomtrek op
  • Dubbelcheck dit meerdere keren
  • Bekijk vervolgens welke maat je hebt in de matentabel

Het aanbod met Shark systeemhelmen in het model Evo-One biedt helmmaten met keuze uit XS tot en met XL.

Bekijk ook eens de: