• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Drak Tribute Helm: gratis verzonden!

De modellen van de Shark Drak Tribute-helmen zijn een verwijzing naar de Shark Drak-helmen die al lang op de markt zijn. De echte liefhebber weet dan dat het om kwaliteit gaat.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Of dit in termen van veiligheid of comfort is, maakt geen verschil. Dat is de reden waarom Shark's Drak Tribute ook een populaire helm is die door veel verschillende motorrijders, scooterrijders en brommerrijders wordt gedragen.

De Shark Drak Tribute Helms biedt comfort. Vooral met stevige helmen is dit soms moeilijk te combineren met de vereiste beveiliging. Bij deze helm is het anders, dit ligt met name aan de pasvorm. Bij helmonline vind je altijd hoogwaardige helmen! Bijvoorbeeld de Shark Evo One of de Shark Skwal helm!

Shark Drak Tribute Helm: zeer comfortabel

Helmen zoals de Shark Drak Tribute moeten ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit betreft bijvoorbeeld de werking van de sluitingen. Deze moeten eenvoudig zijn, maar ze moeten goede sterkte bieden. Systemen zoals Quick-Release zijn erg belangrijk. Dit maakt het veel gemakkelijker om op een motorfiets te rijden. Daarnaast zijn ook andere voordelen van toepassing op deze Shark helmets:

 • Maar 1050 gram licht
 • ECE 22.05 keurmerk
 • Ook geschikt voor brillendragers
 • Sterke buitenschaal in meerdere maten
 • Vijf jaar Garantie

Vanwege de vele voordelen van de Shark Drak Tribute Helmet, hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden. Omdat het niet uitmaakt of je op de snelweg of in de stad rijdt. Bovenal is dankzij de aanwezigheid van een ruim zonnevizier altijd voldoende zichtbaarheid beschikbaar. Dit is een belangrijk punt.

> De Shark Evo-One 2 Krono of Shark Skwal 2 helm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

De verzorging van een helm

Een helm als Shark's Drak Tribute werkt het best wanneer deze goed is verzorgd. Dit kunt u het beste doen met lauw water en een katoenen doek. Voor hardnekkig vuil kan een kleine hoeveelheid wasmiddel worden gebruikt. Daarnaast is het raadzaam speciale reinigingsproducten te gebruiken. Gebruik ook een kleine borstel voor hoeken en gaten, maar gebruik het niet op het vizier, zelfs als het een krasbestendige coating heeft. Dit voorkomt onnodige schade aan de helm en houdt deze in goede staat voor optimale veiligheid.

> Vandaag besteld = morgen bezorgd! Shark Evoline 3 helmen en Shark Nano!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen