Shark D-Skwal 2 helm: Profiteer van gratis verzending!

Shark heeft een vernieuwde D-Skwal helm op de markt gebracht, namelijk de D-Skwal Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
2. Dit model is in meerdere opzichten een verbeterde versie van de Shark D-Skwal. Een belangrijk verbeterpunt van de D-Skwal 2 helm is dat de helm stiller is dan zijn voorganger. Dit heeft onder andere te maken met de ventilatie. De openingen van de ventilatie zijn vernieuwd. Als de openingen gesloten zijn, sluiten de openingen beter, waardoor er minder ruis ontstaat tijdens het rijden. Als de openingen geopend zijn, ervaar je ook voordelen. De vernieuwde ventilatieopeningen zorgen voor een betere toevoer van koele frisse lucht, waardoor de ventilatie in de helm verder geoptimaliseerd is.

Dit model is zowel als scooterhelm als motorhelm te dragen.

De Shark D-Skwal 2 integraalhelm met een verbeterd vizier

Naast het voordeel van de ventilatieopeningen heeft de D-Skwal 2 helm ook een verbeterd vizier. De sluiting van dit vizier sluit beter dan zijn voorganger. Dit betekent dat er minder wind (en dus kou) doordringt in de helm. Hierdoor blijft je gezicht niet alleen warmer op koude dagen, maar zorgt het daarnaast voor minder ruis tijdens het rijden. De betere stroomlijning zorgt er ook voor dat je minder last hebt van de wind. Door het gestroomlijnde design, de betere ventilatie en het vernieuwde vizier zoef je gemakkelijk door ieder weertype!

De belangrijkste verbeteringen op een rijtje:

  • Vernieuwde ventilatieopeningen
  • Vernieuwde viziersluiting
  • Gestroomlijnd design

Het vizier van de Shark D-Skwal 2 schoonmaken

Voor een optimaal zicht op de omgeving is het aan te raden om regelmatig het vizier schoon te maken. Gebruik hiervoor geen schoonmaakmiddelen of Glassex. Dit kan het vizier aantasten, waardoor het zicht op den duur juist slechter wordt. Als je het vizier wil schoonmaken, kun je het beste een natte warme doek op het vizier leggen. Laat dit minimaal een half uur liggen, zodat het water de viezigheid kan losweken. Na een half uur kun je de doek van het vizier afhalen. Als er nog viezigheid op het vizier zit, kun je dit met dezelfde doek voorzichtig eraf wrijven. Droog hierna het vizier met een droge zachte katoenen doek. Nu ben je klaar om weer op de motor te stappen!

  • Gebruik alleen water en een doek
  • Maak de doek nat met warm water
  • Leg de doek voor minimaal 30 minuten op het vizier
  • Verwijder de doek
  • Wrijf bij hardnekkig vuil, het vuil van het vizier af
  • Droog het vizier met een droge zachte doek

Bekijk ook deze andere Shark modellen: