Schuberth M1 Pro Jethelm: Bepaal zelf het aflevermoment!

De nieuwe jethelm van Schuberth is een prachtig exemplaar. De M1 Pro jethelm is voorzien van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
meerdere moderne technieken. Zo is de buitenschaal gemaakt van fiberglas, beschikt de helm over een zonnevizier en is de M1 pro voorbereid op een communicatiesysteem. Ook is de Schuberth jethelm voorzien van een Coolmax binnenvoering. Deze binnenvoering is antibacterieel en is daarnaast vochtafdrijvend. Dit heeft als voordeel dat de binnenvoering op warme dagen niet erg nat wordt. De Coolmax technologie houdt het hoofd daarnaast extra koel. Erg prettig op warme dagen! Wil je de binnenvoering wassen? Geen probleem, want de Coolmax binnenvoering van de Schuberth M1 Pro is uitneembaar en wasbaar. Was de binnenvoering nooit warmer dan 30 graden Celsius, anders bestaat de kans dat de voering krimpt.

  • Schuberth Coolmax binnenvoering is:
  • Vochtafdrijvend
  • Houdt het hoofd koel
  • Uitneembaar en wasbaar

Voordelen van een jethelm

Bij het aanschaffen van een helm kiezen veel mensen voor een jethelm. Dit is niet gek, omdat een jethelm vele voordelen kent. Het grootste voordeel van een jethelm is het brede gezichtsveld. Niet het hele hoofd wordt omsloten door de buitenschaal van de helm. Hierdoor heb je een optimaal zicht op de omgeving. Daarnaast zijn jethelmen vaak lichter dan andere type helmen. Hierdoor zit een jethelm vaak lekker op het hoofd. Ook passen sommige jethelmen in de buddyseat van een scooter. Dit wordt door veel mensen ook als een groot voordeel gezien. Tot slot heb je bij een jethelm veel ventilatie door het open karakter.

  • Breed gezichtsveld
  • Licht gewicht
  • Past vaak in buddyseat van een scooter
  • Veel ventilatie door open karakter

Jethelmen worden vooral aangeschaft door scooterrijders en motorrijders die niet vaak op hoge snelheid rijden, zoals recreatieve rijders.

> Gratis verzending: Motorhoes & scooterhoes!

Is een zonnevizier noodzakelijk?

Een zonnevizier op een Schuberth helm is niet noodzakelijk. Ook helmen zonder zonnevizier kunnen zijn goedgekeurd om op de openbare weg te dragen. De goedkeuring van helmen is vaak op basis van de kwaliteit van de buitenschaal. Dit komt omdat je een helm voor de veiligheid draagt. Een helm moet daarom goed een klap moet kunnen opvangen. Een zonnevizier is wel handig, omdat je geen zonnebril meer hoeft te dragen tijdens het rijden. Als je de zon in het gezicht hebt blijft het zicht op de omgeving optimaal. Veel helmen zijn voorzien van een uitsparing in de binnenvoering waardoor er ruimte is voor brilpootjes. Dit zorgt ervoor dat je een zonnebril kunt dragen als de helm niet is voorzien van een zonnevizier. Met andere woorden, een zonnevizier is prettig maar niet noodzakelijk!

Bekijk ook eens onze andere modellen: