Sorteren op:

Helm aanbieding: kortingen tot 70%!

Dezelfde kwalitatieve helm voor een aantrekkelijkere prijs dan de reguliere verkoopprijs? Op deze pagina worden alle Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
helmen met korting getoond. Bekijk de aanbiedingen op deze pagina gemakkelijk in één overzicht. Je vindt hier helmen in de uitverkoop en helmen met korting tot wel 70%. Kijk snel welke helm aanbieding je wilt en bestel hem vandaag nog. Voor 23:59 besteld is morgen al in huis.

Helm uitverkoop

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie. Een collectie met nieuwe technische snufjes en de nieuwste populaire trendkleuren. Een nieuwe collectie betekent ook helmen in de uitverkoop. Met uitverkoop helmen scoor je een kwalitatieve helm van jouw favoriete merk voor een kleinere prijs. Alle helmen in de uitverkoop op deze pagina zijn geschikt voor gebruik op de motor of op de scooter.

Helmen in de aanbieding kopen: lees deze tips

Naast de fijne prijs door de helm aanbieding, moet een helm voldoen aan de rest van je wensen. Bekijk welke soort helm het beste aansluit op jouw behoeftes en bekijk welke kwaliteiten je zoekt in een aanbieding helm. De volgende kenmerken kun je onder andere meenemen in je besluit voordat je overgaat op het aankopen van een helm in de sale:

  • Het model: een systeemhelm, integraal of een jethelm
  • Het gewicht: Ga je voor een lichte helm aanbieding helm die gemakkelijk te vervoeren is of maakt het gewicht niet uit?
  • Het vizier: ga voor een vizier die zonwerend is of eentje die voorzien is van antikras
  • Accessoires: kies bijvoorbeeld voor een geïntegreerd communicatiesysteem in de helm uit de uiterkoop.

Heb je een selectie gemaakt van de praktische kwaliteiten, dan kun je je vervolgens focussen op het design van de uitverkoop helmen. Kies je voor een stoere zwarte of matzwarte helm of steel je graag de show met een felrode of roze helm uit de sale?

Aanbieding helm met ECE 22.05 keurmerk

Iets waar je niet op hoeft te letten bij het uitzoeken van een helm in de sale, is het feit of de helm is voorzien van het ECE-keurmerk. Al onze helmen en dus ook onze helmen met korting en in de uitverkoop zijn namelijk altijd voorzien van het ECE 22.05 keurmerk.

Maar wat houdt dit keurmerk in? Dit betekent dat de helmen onderworpen zijn aan strenge onderzoeken. Pas bij groen licht nemen wij de helmen op in ons assortiment. Komt een helm niet door de strenge testen? Dan vinden we deze helm niet goed genoeg voor onze webshop. Een ECE 22.05 keurmerk laat zien dat de helmen van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast is deze markering nodig om op alle Europese wegen te mogen rijden met de helm. Dus zelfs met een helm uit de uitverkoop ga je veilig de weg op.

> Bekijk hier nog meer goedkope helmen: verzending = gratis!

Bekijk naast de helm uitverkoop ook een deze scherpgeprijsde helmen: