MT Streetfighter SV: Op werkdagen voor 23:59 besteld = Volgende dag in huis

MT Streetfighter SV helmen zijn stoere helmen met een unieke uitstraling. Deze jethelmen van MT zijn Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat de helmen geschikt zijn om te dragen op de openbare weg. MT-helmen worden in meer dan 100 verschillende landen verkocht. Dit laat de kwaliteit en de betrouwbaarheid zien van de MT Streetfighter SV helm . Het is daarom ook niet gek als je andere motorrijders of scooterrijder met een MT helm, zoals een MT Streetfighter SV helm ziet rijden.

Helm MT Streetfighter SV: Wat maakt deze helm uniek?

De MT Streetfighter SV helm is een unieke jethelm die zich laat kenmerken door verschillende technieken. Allereerst is de helm een opvallende verschijning doordat het kinstuk afneembaar is. Het kinstuk zit met magneten vast aan de helm, waardoor het eenvoudig afneembaar is. Als het kinstuk is verwijderd heeft de helm een open uitstraling waarbij er zeer veel ventilatie is. Erg prettig dus op warme dagen!

Daarnaast hebben de helmen MT Streetfighter SV een klep op de bovenkant van de helm. Deze klep wordt ook wel ‘peak’ genoemd en is vaak aanwezig bij crosshelmen. Het dient om takken uit het gezicht te houden als er tussen bomen gereden wordt. De MT Streetfighter SV helm heeft daarom ook kenmerken van een crosshelm. Hierdoor kan de helm gezien worden als jet crosshelm. Dit maakt de MT Streetfighter SV tot een multifunctionele helm.

Tot slot wordt de helm geleverd met een adapter. Dit heeft als voordeel dat er een camera op de helm kan worden gemonteerd. Hierdoor kun je al jouw motorritten, scooterritten of quadritten opnemen en op een later moment afspelen.

Tip: Bekijk eens al onze motorhelmen, zoals de integraalhelm en systeemhelm.

MT Streetfighter SV kopen: waarom deze helm?

Als je een MT Streetfigter helm aanschaft, dan kies je voor een helm die voor meerdere doeleinden geschikt is. De helmen zijn geschikt als jethelm om bijvoorbeeld mee op de scooter of motor te rijden. Daarnaast zijn de helmen MTStreetfighter SV geschikt als crosshelm. Hiermee kan weer goed op een crossmotor of quad worden gereden.

> Gratis verzending: beenkleed scooter & Sharktooth Prime!

Het kinstuk van de MT Streetfighter SV helm biedt bescherming tegen regen en de kou. Als de temperatuur buiten warm is, kan het kinstuk worden verwijderd voor optimale ventilatie. Ongeacht type rijder of het weer, deze MT Streetfighter SV helmen zijn geschikt voor iedereen. En dat voor een zeer scherpe prijs!

Naast de MT Streetfighter SV kun je ook andere MT helmen aanschaffen bij Helmonline: