Sorteren op:

Mat-zwarte brommerhelmen: altijd een lage prijs

Mat-zwarte brommerhelmen zijn een populaire keuze onder de brommerrijders. Deze zijn in allerlei verschillende modellen te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

52 producten in totaal

Filteren

52 producten in totaal

Filteren
krijgen en passen altijd goed bij de rest van de outfit. Ook de combinatie met de brommer of scooter pakt vaak goed uit. Daarbij komt ook nog eens dat een matzwarte brommerhelm gemakkelijk tegen een aantrekkelijke prijs is aan te schaffen. Die kortingen kunnen oplopen tot wel 40 procent van de aanschafprijs. Dat maakt het zeer aantrekkelijk om direct tot koop over te gaan.

Het is in ieder geval altijd van groot belang om te kijken of de brommerhelm matzwart ook geschikt is qua pasvorm. Dit kan per merk verschillen. Al speelt ook mee of de juiste maat wordt aangeschaft. Dit speelt een zeer grote rol in de keuze die gemaakt moet worden en mag daarom niet onderschat worden. Zorg er altijd voor dat de maat van het hoofd bekend is zodat dit goed op elkaar kan aansluiten.

Brommerhelm in mat-zwart: service van de verkoper

Wie op zoek gaat naar een geschikte helm zal natuurlijk vooral op de kleur een nadruk leggen als een mat-zwarte brommerhelm gewenst is. Service is ook zeer belangrijk. Om die reden zijn de volgende zaken altijd in ieder geval goed verzorgd:

  • Flinke kortingen op de aanschafprijs
  • Vandaag voor 23.59 bestellen, morgen thuis afgeleverd krijgen
  • Verschillende modellen in de juist kleur
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Geen kosten voor verzenden

Een helm aan een slot

Het kan lastig zijn om een helm mee te nemen de stad in of het strand op. In dat geval kan het fijn zijn als de helm aan de scooter of brommer kan worden bevestigd, bijvoorbeeld met behulp van een slot. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met een kettingslot of kabelslot. Wel is het dan van groot belang dat een slot wordt gekozen dat aan de hoogste eisen voldoet. Ook hier is een specifiek keurmerk voor. Dat betreft ART. Wanneer een slot van het hoogste niveau is, ART5, zal dit optimale bescherming bieden.

Bij ons kunt u onder andere slagen voor een scooterhelm, motorhelm en brommerhelm. Vandaag besteld = morgen in huis! Geldt ook voor deze pareltjes: