Sorteren op:

Crème brommerhelmen: 10-40% korting

Het kopen van crème brommerhelmen kan een goed idee zijn voor iedereen die niet direct op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
zoek is naar een doorsnee kleur. Dat kan dus voor iedereen een goed idee zijn. Dat komt mede ook omdat de kleur overal goed bij past. Zeker ook omdat de kleur door zowel mannen als vrouwen te dragen is. Daar komt ook nog eens bij dat de helmen tegen voordelige prijzen aan te schaffen zijn. Dat komt doordat er veel korting op de aanschafprijs te krijgen is. Dit begint bij 10 procent, maar de korting kan wel oplopen tot 40 procent op de prijs.

Brommerhelm crème: belangrijke kenmerken

Het is belangrijk dat je de bruikbaarheid van de helmen in hoge mate meeweegt. Denk bijvoorbeeld aan de aandacht voor de pasvorm. Dit verschilt per persoon. Daarnaast is het zo dat er helmen in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Het belang van de juiste maat en de juiste pasvorm voor de bescherming is groot. Zorg daarom altijd dat je de juiste maat helm aanschaft. Met behulp van onze matentabel kan je dit eenvoudig zelf bepalen. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint.

Wat te doen tegen lawaai van wind?

Een lastig probleem waar iedereen mee te maken kan krijgen is de herrie van de wind die in de helm slaat. De vraag is dan wat hier tegen te doen is. In sommige gevallen is dit niet geheel te voorkomen. Het is dan van belang om oordoppen te dragen. Deze kunnen zorgen dat de overlast niet te groot wordt. Daarnaast is een goede pasvorm essentieel. Wind slaat juist in de helm wanneer hier ruimte voor is. Door dit te voorkomen hoeft er geen enkel probleem te zijn. Dit is erg belangrijk om mee te wegen in de keuze.

> Vandaag besteld = morgen in huis! Dat geldt natuurlijk ook voor deze uitgelichte producten: