Sorteren op:
Caberg scooterhelm

Een goedkope Caberg scooterhelm kopen: korting tot 40%

Is jouw scooterhelm aan vervanging toe of ga je voor het eerst op een scooter rijden Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren

8 producten in totaal

Filteren
en heb je nog een goede helm nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verkopen scooterhelmen van diverse gerenommeerde merken. Eén van de merken die vertegenwoordigd wordt in onze webwinkel, is Caberg. Dit merk heeft door de jaren heen al vele hoogwaardige scooterhelmen op de markt gebracht. Je vindt deze scooterhelmen op deze pagina.

Voordelen van de Caberg scooterhelm

Bestelt je jouw Caberg scooterhelm online, dan profiteer je van diverse voordelen.

  • Wij zijn een van de officiële Caberg dealers Nederland
  • Je hebt je nieuwe scooterhelm snel in huis. Bestel je jouw helm voor 23:59 uur, dan kun je deze de volgende dag al testen!
  • Je hoeft geen verzendkosten te betalen. Wij nemen deze altijd voor onze rekening. Je zit niet vast aan een minimaal orderbedrag.
  • Je kunt jouw helm binnen 100 dagen retourneren, bijvoorbeeld als de maat van de helm niet goed is.

Daar komt nog bij dat je bij ons van de laagste prijs profiteert. Wij verkopen onze helmen namelijk met flinke korting: bij ons bespaar je tot wel 40 procent op jouw scooterhelm. Ook als je een scooterhelm van het merk Caberg koopt.

Je oude scooterhelm vervangen

Heb je al een scooterhelm en twijfel je of het tijd is om deze te vervangen? Dan helpen wij je graag om te bepalen of het bestellen van een nieuwe helm inderdaad noodzakelijk is.

De algemene houdbaarheid van een ECE gekeurde scooterhelm is 5 jaar. Door externe factoren, waaronder een hoge temperatuur en fel zonlicht, kan de buitenlaag van uw helm namelijk naar verloop van tijd licht beschadigd raken. Het is dan aan te raden om je scooterhelm te vervangen als je deze rond de 5 jaar of zelfs langer gebruikt.

Verder is het absoluut noodzakelijk je helm te vervangen als je een ongeluk heeft gehad. Ook als je helm geen zichtbare schade heeft, is het erg belangrijk deze te vervangen. Een helm die een harde klap heeft gehad, kan je hoofd bij een eventueel volgend ongeval namelijk niet meer goed beschermen. Dit betekent dat het tijd is om uw helm te vervangen. Inspiratie nodig voor een nieuwe helm? Bekijk eens een Scorpion exo 390 of een Caberg systeemhelm.

Ook interessant: