Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Jet Helmen: altijd een lage prijs

Het is belangrijk dat een helm een goede bescherming biedt. Minstens zo belangrijk is het echter dat een helm er ook goed uit ziet wanneer deze gedragen wordt in het openbaar.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

In dat opzicht is het gebruik van de Caberg Jet als helm goed te verdedigen. Dit is immers precies het soort helm dat aan deze beide voorwaarden kan voldoen. Het is immers het gewilde model helm van dit moment, maar voldoet ook aan alle veiligheidseisen.

Wat goed is om te weten, is dat de Caber Jet Helm in verschillende modellen komt. Waarbij alle verschillende modellen voldoen aan de eisen op het gebied van comfort en gebruiksgemak. Zo kan er dus ook gemakkelijk een wat meer inspannende rit mee gemaakt worden. Ook dat kan een belangrijk voordeel zijn waarop een keuze wordt gebaseerd. Er zijn nog meer voordelen

Jet helm van Caberg: geheel volgens de laatste trend

De Jet helmen van Caberg zijn vooral populair onder jongeren omdat ze precies passen in de huidige trend van retro helmen met een modern tintje. Voor ouders en volwassenen is het bovendien goed om te weten dat de schaal van stevige materialen gemaakt is zodat ook de veiligheid in goede mate te garanderen is. Wanneer je de weg op gaat hoef je dus geen zorgen te hebben over de bescherming die dit type helm kan bieden. Bovendien kan de drager van de helm nog meer voordeel verwachten, zoals:

 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Krasvast vizier tot de kin
 • Goedgekeurd voor zowel bromfiets als motor
 • Wasbare binnenvoering
 • Afwerking met een leren helmrand

> De Caberg Duke & Caberg Duke II helm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Door al deze kenmerken is het zo dat de helm onder heel veel verschillende soorten omstandigheden kan worden gebruikt. Het is dus meer dan alleen een mooiweerhelm. Bovendien is het belangrijk om te weten dat het keurmerk voor zowel bromfietsen als motoren geldt. Daardoor kan dus met de helm zowel binnen de bebouwde kom als op de snelweg worden gereden. Uiteindelijk maakt dit het natuurlijk een flink stuk gemakkelijker om hem te gebruiken. Daarnaast is de pasvorm altijd ideaal. Dit is natuurlijk vooral belangrijk met het oog op de mate van comfort.

> De Caberg Ghost helm & Caberg Drift helmen online kopen: Kies zelf uw aflevermoment en plek!

Een helm kopen: aandachtspunten

Het kopen van een Jet helm van Caberg gaat gepaard met enkele aandachtspunten. Zo is het belangrijk om te letten op het soort vizier dat op het model is gemonteerd. Dit heeft vooral te maken met bescherming tegen de wind. Ook afweer tegen de zon is aan te raden. Vooral de bestendigheid tegen UV-licht is een belangrijk punt waar aandacht aan besteed moet worden. Dit heeft immers flink wat invloed op het bewaren van de kwaliteit van de helm. Daarnaast is het ook zo dat het uvlicht op andere delen van de helm een invloed kan hebben.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een Caberg helm, bekijk ook eens de Caberg Jackal helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen