Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Jackal Helmen: nu met gratis verzending

De Caberg Jackal helm is een echte integraalhelm. Dat betekent bijna als vanzelf dat het met de mate van bescherming wel goed zit.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Bovendien is het ook nog eens zo dat deze helm er goed uitziet. Hij kan dus zonder enige zorg gedragen worden. Het ziet er eigenlijk ook gewoon stoer uit om een integraalhelm van Caberg te dragen. Dit is niet in de laatste plaats te denken aan het mooie eigentijdse design van dit model. Denk bijvoorbeeld aan de achterspoiler en de windvanger die erop gemonteerd zijn.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Caberg Jackal helm erop ontworpen is om lekker comfortabel te kunnen dragen. Dit maakt het allemaal een stuk plezieriger tijdens het rijden. Er is immers voldoende ademruimte omdat hij perfect past. Ook op andere vlakken is veel aandacht besteed aan de mat van comfort die tijdens het rijden ervaren wordt.

Jackal helm van Caberg: comfortabel en veilig

Wie kiest voor de Jackal helmen van Caberg kan er zeker van zijn dat er veilig en comfortabel mee gereden kan worden. Dit komt onder andere ook door het gemak van gebruik waarmee de helm gepaard gaat. Zaken zoals pinlock zijn allemaal op deze helmen aangebracht zodat er als rijder geen moment zorgen hoeven te zijn. Andere zaken die goed zijn om te weten zijn:

 • Beschikt over keurmerk ECE 22.05
 • Zonnevizier
 • Microlock snelsluiting
 • Uitneembaar neusscherm
 • Gemakkelijk communicatie aan te brengen

> Tot 40% korting: Bekijk nu de Caberg Ghost helm & ook de Caberg Tourmax helmen!

Dankzij al deze feiten is de helm gemakkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld een motor of een scooter. Dit maakt het een zeer breed inzetbaar model. Dit is onder andere te danken aan de aanwezigheid van het keurmerk ECE 22.05. Dit zorgt ervoor dat er overal op de openbare weg met deze helm op gereden mag worden. Zowel binnen de bebouwde kom als daarbuiten. Dit is in belangrijke mate te danken aan de manier waarop met veiligheidszaken is omgesprongen. Denk bijvoorbeeld aan de pasvorm. Hoe beter deze is, hoe veiliger de helm is.

> De Caberg levante helm & Caberg Duke helmen online bestellen: Verzending = gratis!

Een integraalhelm kopen

Helmen zoals de Caberg Jackal worden integraalhelmen genoemd. Er zijn een aantal zaken waar je goed op moet letten wanneer je dit type helm koopt. Dat begint natuurlijk bij het bepalen van de juiste maat. Dit is belangrijk voor de veiligheid, een helm mag niet te groot of te klein zijn. Dat neemt niet weg dat hij wel comfortabel moet zitten. Ook is het belangrijk dat het goed zit met de luchtventilatie. Dit zijn allemaal zaken waar goed op gelet moet worden bij de aankoop van een integraalhelm voor op de motor of de scooter. Het is dus altijd slim om in ieder geval even te testen of de helm wel echt lekker zit en passend is. Dit neemt veel zorgen weg.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De Caberg helmen en de Caberg Duke II helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen