• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Ghost helmen: tot wel 40% korting

Een Caberg Ghost helm is niet zomaar een helm. Design is in belangrijke mate het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van deze helm.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Het is dan ook een model waarmee de aandacht getrokken kan worden op de weg. Dat de helm specifieke vormen heeft, neemt niet weg dat de Caberg Ghost ook gewoon heel veilig is. Er zijn immers geen concessies gedaan op het vlak van veiligheid. Ook dit is dus een belangrijke reden om mee te wegen bij het maken van een goede keuze.

Ghost helm van Caberg: dragen op meerdere manieren

Het grote voordeel van Ghost helmen van Caberg is dat deze te dragen zijn op een manier die past bij de persoonlijkheid. Zo is er de keuze tussen het wel of niet gebruiken van het vizier. Dit geldt ook voor het foamprofiel. Het is mogelijk om alles te dragen, één van beide achterwege te laten, of beide niet te gebruiken. Dit zorgt er dus voor dat de ghost helmen van Caberg altijd uniek zijn. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de helmen nog meer positieve punten met zich meebrengen, zoals:

 • Een schaal van drie verschillende materialen
 • Uitwasbare voering in de helm
 • Gewicht rond de 1150 gram
 • Antikras vizier met pinlock

> Profiteer nu van korting tot wel 40%: De Caberg Jet Freeride!

Door al deze verschillende kenmerken biedt de Caberg Ghost helm voordelen in zowel de zomer als de winter. Wie in de zomer de helm gebruikt weet zich bijvoorbeeld extra goed beschermd tegen insecten die rondvliegen. Tegelijkertijd is het ook nog eens zo dat dezelfde bescherming in de winter zorgt dat de kou minder grip op de motorrijder krijgt. Zo is er dus door hetzelfde kenmerk op meerder vlakken comfort te ervaren. Dat maakt het een goede reden om voor deze helm te kiezen. Zeker ook omdat op de motor comfort en veiligheid sterk samenhangen.

> De Caberg Tourmax Sonic & Caberg Droid helmen kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

De helm en het tankstation

Een groot dilemma voor elke motorrijder en scooterbestuurder is de manier waarop met een helm moet worden omgegaan wanneer er getankt moet worden. Moet de helm nu af worden gezet of niet? Of is er een tussenoplossing, half op het hoofd, mogelijk? In de eerste plaats hangt dit natuurlijk af van het soort tankstation. Bij een onbemand station hoeft hier zelfs niet over worden nagedacht. Er is immers niemand, het kan zelfs in de avonduren als het donker en verlaten is aan te raden zijn om de helm op te houden.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: De Caberg Duke helm & Helm Caberg Tourmax!

Wanneer wel bij een bemande pomp wordt getankt, dan moet snelheid ondergeschikt worden gemaakt aan beleefdheid. Het is immers voor de pompmedewerker wel zo fijn en rustgevend wanneer de motorrijder gewoon in de ogen gekeken kan worden. Maak geen vergissing in hoe vaak een helm wordt gebruikt bij een overval om onherkenbaar te blijven. De pompbediende kan dus een wat ongemakkelijk gevoel krijgen van een bezoeker met een helm over het hoofd.

> Caberg helm kopen: Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen