• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Duke helmen: tot 40% korting!

De Caberg Duke helmen zijn van een apart soort. Ze zijn namelijk zowel als integraalhelm, maar ook als jethelm goedgekeurd.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Het beste is echter misschien wel dat met behulp van slim handelen de helm ook nog eens met flinke kortingen kan worden aangeschaft. Dit is vooral mogelijk wanneer online winkelen als voorkeursmethode wordt gebruikt. Er kan dan voordeel worden gehaald uit een korting op de verkoopprijs, maar bijvoorbeeld ook door bundelkorting wanneer er meerder producten tegelijk worden gekocht. Dit scheelt al snel tientallen procenten op de totaalprijs

Daarnaast zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om de prijs enigszins in de hand te kunnen houden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om geen verzendkosten te hoeven betalen. Of denk aan het vergelijken van de verschillende soorten modellen die de Caberg Duke heeft. Door deze te vergelijken is er nog meer van de prijs af te krijgen. Met dat geld kunnen dan andere zaken voor de motor of scooter worden bekostigd.

Helm Duke van Caberg: online kopen

Wie slim wil handelen moet dus online zijn helm Duke van Caberg kopen. Echter, is het wel zo dat niet alleen de prijs bepalend is in het kiezen van de plek waar de aankoop gedaan wordt. Het is immers zo dat online winkelen nog een aantal belangrijke voordelen kan bieden. Er is een hele reeks aan pluspunten die gepaard gaan met het doen van een aankoop in een webshop. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Geen verzendkosten betalen
 • Een jaar garantie op de Caberg Duke
 • Vergelijking tussen modellen
 • Mogelijkheid tot bundelaankoop

> Caberg Jet Freeride & Caberg Droid online kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Naast al deze zaken is het ook belangrijk om de kenmerken van de Caberg helm zelf in ogenschouw te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van het keurmerk ECE 22.05. Zoals gezegd is de helm zowel als integraalhelm maar ook als jethelm goedgekeurd. De helm Duke van Caberg is daardoor dus ook een goede keus voor een zeer diverse doelgroep. Hierin kunnen zowel motorrijders, scooterrijders als quadrijders zich terugvinden. Daarnaast zijn de helmen ook nog eens in verschillende maten verkrijgbaar.

> Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd: De Caberg Uptown helm en Caberg Jet helm!

Zijn er ook geluidloze helmen?

Een kwestie waar veel mensen mee worstelen is de mate van herrie die een helm maakt. Het is namelijk zo dat door het spel met de wind er een flinke ruis te horen kan zijn bij veel helmen. Dit is vooral bij helmen zonder kinstuk nog weleens het probleem. Het probleem is echter vaak niet de helm zelf. Een overmaat aan lawaai kan ook een indicatie zijn dat de helm simpelweg een maat te groot is. Door een maat kleiner te passen kan het probleem verdwijnen.

> Bekijk ook eens de Caberg Stunt helmen: Verzending = gratis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen