• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Duke II helmen: korting tot 40%

De beste manier om Caberg Duke II helmen te kopen is natuurlijk gewoon door online een aankoop te doen. Wie goed voorwerk heeft gedaan weet immers precies welk model van deze helm hij moet kiezen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

De maat en de extra’s zijn dan duidelijk en door online te bestellen kan dan flink wat voordeel worden geboekt. Zo zijn de helmen van Caberg Duke II altijd op voorraad. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke voordelen van het kopen van een helm voor de motor of scooter in een webwinkel.

Het kopen van een Caberg Duke II helm is bijvoorbeeld ook een goede kans op korting. Bijvoorbeeld op de aankoopprijs, maar bijvoorbeeld ook als extra beloning voor een bundelaankoop. Daarnaast is er vrijwel altijd een garantie op de aankoop. Bovendien kan winkelen in een webshop in alle rust in eigen huis op elk gewenst moment worden gedaan. Zo kan beter worden georiënteerd.

Helm Caberg Duke II: letten op belangrijke punten

Dat u de helm Caberg Duke II gemakkelijk bij ons eenvoudig online kunt kopen is niet het enige punt van belang bij het kopen van een Caberg helm. Er zijn een flink aantal andere zaken waarop gelet moet worden om zeker te zijn van een goede deal. Deze zaken hebben meer te maken met de kwaliteit van de helm zelf. Dit zijn punten op het gebied van comfort en veiligheid. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Verschillende maten verkrijgbaar
 • Garantie van een jaar
 • Snelle levering, binnen 24 uur
 • Tips voor gebruik
 • Extra opties voor comfort

> Verzending = gratis: Bestel nu de Caberg Ghost helm of Caberg Duke helm!

Andere zaken zijn meer algemeen voor helmen die gebruikt worden op de openbare weg in Nederland. Dan gaat het bijvoorbeeld om de kwaliteit van het vizier. Bijvoorbeeld de mate waarin het de lichtinval kan reguleren. Ook de voering en de oorpads zijn belangrijk. Pasvorm is immers een onderschat punt als het gaat om comfort en veiligheid. Daarom is ook de juiste maat zee belangrijk.

> Gratis thuisbeozrgd in 24u: De Caberg Drift & Carberg Droid helm!

Het vizier regelmatig poetsen

Het is voor elke helm, dus ook de Caberg Duke II, ook van belang om regelmatig wat kleine schoonmaakwerkzaamheden te doen. Met een emmertje warm water en met een katoenen doek kan dit worden verzorgd. Het poetsen met de doek zorgt voor een schoon vizier zonder dat er krassen op komen. Zelfs wanneer het materiaal kraswerend is, is dit toch aan te raden. Eventueel kan het vizier met een speciale wax worden behandeld tijdens het schoonmaken. Het afstoten van vuil wordt vaak door dit soort middelen bevorderd. Daarom kan dit zo nu en dan best een verstandige keuze zijn bij het poetsen. Zo blijft de helm veilig.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk eens de Caberg Tourmax helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen