Arai RX-7V kopen: Op werkdagen voor 23:59 besteld = Volgende dag in huis!

Arai helmen zijn zeer bekende helmen onder motorrijders. Met name de Arai RX-7V helm is een Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
 1. Arai RX-7V - Frost Black
  Arai RX-7V - Frost Black
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  899,00 Vanaf  599,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
helm uit het topsegment. Aan alles kun je zien dat dit een helm van zeer hoge kwaliteit is. Dit is ook niet gek, want Arai staat voor kwaliteit en veiligheid. Het voordeel van HelmOnline is dat wanneer je een Arai helmet RX-7V koopt, je in de meeste gevallen de helm de volgende dag al in huis hebt. Wij hanteren namelijk als regel; op werkdagen voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis. Hierdoor kun je extra snel genieten van je helm Arai RX-7V!

Arai RX-7V helmen: Waaraan merk je de hoge kwaliteit?

Zoals hiervoor benoemd, staan de Arai RX-7V helmen bekend om hun hoge kwaliteit. Dit is onder andere terug te zien in het materiaal van de buitenschaal. Het materiaal van de buitenschaal is namelijk een zeer hard soort glasvezel, namelijk PB-SNC2 vezel. Ditzelfde materiaal wordt ook in de Formule 1 sport gebruikt. De buitenschaal is erg sterk en licht. Hierdoor kun je gemakkelijk lange afstanden rijden op de motor, zonder last te krijgen van hoofd- en nekspieren. Het materiaal kan daarnaast goed een impact absorberen en gelijkmatig verdelen over de helmschaal.

Een ander punt waaraan je kunt zien dat dit een helm is van hoge kwaliteit, is de absentie van een zonnevizier. Om een zonnevizier te plaatsen moet namelijk een stuk van de binnenschaal worden opgeofferd. Hierdoor verzwakt een binnenschaal, waardoor Arai de keuze heeft gemaakt om geen gebruik te maken van zonnevizieren. Door deze keuze kan de hoogste kwaliteit worden gewaarborgd.

Tot slot is het vizier extra breed en anti-kras uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat helmen Arai RX-7V een breed gezichtsveld geven. Je kunt hierdoor het overige verkeer eerder zien aankomen. Daarnaast is het vizier Pinlock voorbereid. Door het plaatsen van een Pinlock vizier, kan het heldere vizier niet beslaan. Ook dit zorgt ervoor dat je overig verkeer eerder kunt zien aankomen.

> Tot wel 40% korting op onze helmen!

Helm Arai RX-7V: Voor echte liefhebbers

Van de Arai RX-7V helmen heb je jarenlang plezier. Dit komt door de hoogwaardige afwerking en het gebruik van onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Als je eenmaal bekend bent met het merk Arai, dan wil je nooit meer iets anders. Benieuwd naar deze ultieme helmen? Probeer dan zelf eens een Arai RX-7V helm en ervaar zelf de voordelen.

Bekijk hier onze andere Arai modellen: