• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Motor handschoen voor bescherming en optimaal comfort

Een motor handschoen wordt niet altijd standaard gedragen door motorrijders, maar het is wel aan te bevelen om tijdens het rijden motor handschoenen te dragen. Er wordt niet alleen warmte meegeboden als het buiten koud is, maar ook extra comfort en bescherming tegen onder meer opspattende steentjes en gruis.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Bovendien biedt de motor handschoen bij een val bescherming voor de huid van de hand. U kunt bij Helmonline.nl uiteraard terecht voor het kopen van motor handschoenen, waarbij er een keuze uit verschillende modellen wordt gemaakt. Er wordt houvast geboden bij het dragen van deze handschoenen op de motor, brommer of scooter, maar ook bescherming tegen de kou en beschikken bovendien over stootdempende eigenschappen. Is het naast handschoenen ook weer tijd voor een nieuwe helm? Denk er dan eens aan om een jethelm te kopen of is een integraalhelm of een systeemhelm meer iets voor u?

Motor handschoenen in verschillende maten

Een belangrijk aspect bij het kopen van een motor handschoen is de pasvorm. De modellen in ons aanbod zijn van een anatomische pasvorm voorzien, zodat het draagcomfort en pasvorm uitstekend is. U hoeft alleen maar de juiste maat te selecteren om motor handschoenen met een perfecte pasvorm te bestellen. Voor het bepalen van de juiste maat motor handschoen kunt u de omtrek van uw vingers meten, waarbij de duim buitenspel blijft. Wij leveren motor handschoenen in verschillende maten, variërend van maat S tot en met XXL. De handschoenen zijn eenvoudig aan en uit te doen en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk. U kunt de motor handschoen van uw voorkeur direct bij Helmonline.nl bestellen en rekening houden met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. De door uw bestelde motor handschoenen worden gratis aan u verzonden. Bekijk ook onze helmen shop.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen