VINZ Motorslot ART4 – 180cm

Rating:
97 % of 100

VINZ Makalu Motorslot ART4 - 180 cm

Rating:
97 % of 100
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  59,95 Special Price  46,95
Verzending Gratis
Korting  13,00
Add to Wish List
Op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

VINZ Motorslot ART4 – 180cm is een perfect slot met een uitstekende lengte om uw motor tegen diefstal te beveiligen. Het voordeel is namelijk dat door de lengte van slot het voertuig bevestigd kan worden aan een vast object. Dat verkleint de kans op diefstal, want om er dient eerst een poging gedaan te worden het slot open te breken voordat de motor meegenomen kan worden. De ART 4 keuring maakt dat het mogelijk is om een verzekering af te sluiten voor een motor of scooter. Daarnaast is er bij dit 180cm lange VINZ Motorslot ART4 sprake van een VBV-goedkeuring, zodat het ook mogelijk is om een bootverzekering af te sluiten met dekking tegen diefstal. Het slot is door de goedkeuring namelijk eveneens als bootslot te gebruiken. Daarvoor heeft het VINZ Motorslot ART4 overigens een uitstekende lengte. De ketting is van gehard staal vervaardigd en heeft schakels met een dikte Lees door

van 12 mm. De schakelbreedte is daarbij 4 cm. De ketting is voorzien van een hoes die ervoor zorgt dat onderdelen van de motor niet beschadigd raken als de ketting met het slot vastgemaakt wordt. Het VINZ Motorslot ART4 – 180cm is vocht- en stofbestendig. Het gewicht is 5,5 kilogram en u krijgt twee sleutels erbij.

Specificaties VINZ Motorslot ART4 – 180cm:

- ART 4 keurmerk
- MBT 4162
- Gehard stalen ketting + slot
- Dikte schakels 12 mm
- 4 cm schakelbreedte
- Stevige hoes om ketting
- Vocht- en stofbestendig
- VBV goedkeuring: als bootslot te gebruiken
- Gewicht 5,5 kilogram
- 2 sleutels

Let op! Voor een scooter met achter schijfrem kan het lastig zijn om de ketting door de velg te krijgen. Dit komt omdat scooters over het algemeen kleine wielen hebben, zodat er weinig ruimte is voor de ketting. Meet voor aankoop daarom eerst goed de ruimte bij de velg op!

  • Geschikt voor verzekering
  • Gehard stalen ketting en slot
  • Beschermhoes
  • 2 sleutels met sleutelnummer
  • Geen alarmfunctie
Specificaties
More Information
EAN-code 8717953268303
Merk VINZ
Serie Makalu
Voordeelbundels
Write Your Own Review
You're reviewing:VINZ Makalu Motorslot ART4 - 180 cm
Your Rating