Groene helmen: Verzending = gratis!

Een groene helm, daar ben je naar op zoek. In ons assortiment vind je een heel Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
aantal groene helmen. Hoe kies je nu de helm die bij jou past? Wij helpen je graag verder op weg.

Zoek je een groene helm voor op de scooter, motor, brommer of quad? In ons assortiment vind je allerlei groene helmen. Motorhelmen. Scooterhelmen. Basis helmen, maar ook helmen met allerlei features. Het belangrijkste is dat de helmen goed functioneren.

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Goed om te weten: al onze helmen – ook de groene helmen dus – zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat alle helmen zijn goedgekeurd voor de Europese wegen en dat ze goedgekeurd zijn op basis van de kwaliteit. Natuurlijk krijgt een helm niet zomaar dit keurmerk. De helmen worden uitvoerig getest. Denk bijvoorbeeld aan de schokabsorptie, stevigheid en slijtvastigheid. Heeft de helm voor alle onderdelen een groen vinkje, dan ontvangt de helm pas het kwaliteitskeurmerk.

Keurmerk ECE 22.05

Hoe vind je de juiste groene helm?

Je zoekt een nieuwe helm. Over de kleur hoeft je niet meer na te denken, maar er zijn nog genoeg onderdelen waar je wel even over na moet denken. Bepaal zelf waar de helm in een groene kleur aan moet voldoen:

  • Model: wil je een helm met open kinstuk (jethelm) of wil je een opklapbare helm (systeemhelm)?
  • Helmmaat: van maat XS tot XL. En zelfs kindermaten. Zorg ervoor dat je de juiste helmmaat kiest, een helm moet namelijk wel prettig zitten.
  • Accessoires: welke snufjes zijn belangrijk voor jouw nieuwe helm. Zo kun je kiezen voor een geïntegreerd zonnevizier, wel of geen anticondens lens, mogelijkheid tot bluetooth communicatie en ga zo maar door.

In het linker filtermenu kun aanvinken waar de groenkleurige helm aan moet voldoen. Zo komt stap voor stap de geschikte helm in het vizier.

> Bekijk nu onze mat zwarte helmen en profiteer van kortingen tot 40%!

De juiste maat

De maat. Dat is dus een belangrijk onderdeel voor jou als (toekomstige) groene helm drager. Maar hoe weet je nu welke maat je hebt? Dat kun je gelukkig eenvoudig opmeten:

  • Pak een meetlint
  • Houd deze 2,5 cm boven je wenkbrauw
  • Met vervolgens de omtrek van je hoofd
  • Lees de juiste maat af in de matentabel

Twijfel je nog over de groenkleurige helm of heb je andere vragen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

> Vandaag besteld = morgen in huis: