Sorteren op:
Schuberth crosshelm

Schuberth crosshelm: Vandaag besteld, morgen in huis!

Vind je het heerlijk om off road te crossen met je motor en ben je regelmatig Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
op de crossbaan te vinden? Dan heb je een goede crosshelm nodig. Een crosshelm is speciaal ontwikkeld voor off road crossen en het racen op een crossbaan. Bekijk de crosshelmen van het merk Schuberth. Als je een Schuberth crosshelm vóór 23.59 uur bestelt = volgende dag in huis!

Goedkope Schuberth crosshelm kopen?

Lees de uitgebreide informatie over de specifieke Schuberth crosshelmen op de productpagina's. Wil je een goedkope Schuberth Crosshelm kopen? We verkopen de Schuberth crosshelmen voor aantrekkelijke prijzen. Onze voordelen:

  • Korte levertijd: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.
  • Géén verzendkosten
  • Kies zelf de datum + tijdstip van bezorging

Wil je van deze voordelen profiteren? Bestel je Schuberth crosshelm dan eenvoudig en snel in onze online shop. De voordelen gelden overigens niet alleen voor de Schuberth crosshelm. Óók de andere helmen en accessoires profiteren hiervan, bijvoorbeeld een motorhelm!

De maat van uw Schuberth crosshelm bepalen

Bepaal eerst de maat van de crosshelm met behulp van onze matentabel. Neem een meetlint, leg deze 2,5 centimeter boven je wenkbrauwen en trek het lint om je hoofd heen. Let goed op dat je het lint goed om je hoofd trekt. Op deze manier kan je de omtrek van je hoofd opmeten. Zoek deze omtrek op in onze matentabel en je ziet direct welke maat helm je nodig hebt. Nu kan je de Schuberth crosshelm direct in de juiste maat bestellen.

> Terug naar het overzicht van crosshelmen online

Ook interessant voor jou:

A

Abus kettingslot

Allroad helm

J

Jethelm brommer

S

Shark Skwal 2

Scorpion Exo 920

Schuberth

Schuberth c4 pro aanbieding

Schuberth C3