Arai Tour-X4 kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

De Arai Tour-X4 helm is een crosshelm uit het hoogste segment. Dit komt omdat het merk Lees door

Sorteren

4 producten

Filteren
Sorteren

4 producten

Filteren

Arai staat voor kwaliteit en veiligheid. Alles is eraan gedaan om deze helm zo goed mogelijk te maken. Dit is terug te zien in meerdere onderdelen waar in de volgende alinea meer over wordt geschreven. Arai Tour-X4 helmen zijn bij HelmOnline te koop met een aantrekkelijk aanbod. Zo krijg je naast korting ook nog eens gratis verzending op het gehele assortiment. Het pakket wordt bij je thuis of op elk ander gewenst adres afgeleverd. Bestel je de helm op werkdagen voor 23:59? Dan ontvang jij de Arai Tour-X4 de volgende dag al in huis!

Helm Arai Tour-X4: De voordelen op een rijtje

Zoals hierboven genoemd is de Arai Tour-X4 helm van meerdere grote voordelen voorzien waardoor de Arai helm zo goed mogelijk is gemaakt. Allereerst is de hoge kwaliteit terug te zien in de helmschaal. Anders dan veel andere crosshelmen, is deze helmschaal gemaakt van glasvezel. Overigens is het niet zomaar glasvezel, maar CNC-glasvezel. Dit is een sterk soort glasvezel, waardoor de Arai Tour-X4 helm erg sterk is maar toch licht qua gewicht. Je merkt hierdoor bijna niet dat er een helm op je hoofd zit. De helmschaal wordt overigens met de hand gemaakt. De naam van degene die de helmschaal heeft gemaakt kun je zien als je de binnenvoering uit de helm verwijderd.

Daarnaast is de zogeheten ‘peak’ te verwijderen. Dit is de klep die aan de voorkant van de helm is bevestigd. De functie hiervan is om takken uit het gezicht te houden als er wordt gereden tussen de bomen. Erg belangrijk als je de crosshelm daadwerkelijk gebruikt voor crossen. Als de peak is verwijderd, dan lijkt de helm meer op een integraalhelm. Hierdoor kan de helm op twee manieren worden gedragen, waardoor de helm multifunctioneel is. Door het ECE 22.05 keurmerk is de helm geschikt om te dragen op de openbare weg.

> Tot wel 40% korting: motorhoes & scooterhoes!

Tot slot is de helmschaal van de helmen Arai Tour-X4 voorzien van technische vernuftigheid. De binnenschaal heeft namelijk een variabele dichtheid. Hierdoor kan een eventuele impact goed worden geabsorbeerd. De krachten worden zo gelijkmatig over de helmschaal verdeeld. Verder is de helmschaal geheel rond uitgevoerd. Dit is met opzet gedaan. Een ronde helm heeft namelijk minder last van weerstand bij een eventuele glijpartij. De kans dat je ergens achter blijft haken is hierdoor kleiner. Zeker bij motorcrossen is dit erg prettig, omdat de kans op een glijpartij hier vele malen groter is dan op de openbare weg. Overal is aan gedacht om de helm zo goed en veilig mogelijk te maken!

> Helm kopen? Vóór 14:00 besteld, morgen in huis! 

Arai Tour-X4 helm: De ultieme crosshelm

Gezien de hoogwaardige onderdelen en de sterke buitenschaal, is dit de ultieme crosshelm. Vraag een willekeurige motorliefhebber over Arai en zij zullen het merk kennen. Zij zullen de kwaliteit van de helmen erkennen. Ben jij benieuwd geworden? Bestel dan vandaag nog jouw Arai Tour-X4 en profiteer van de gratis verzending. Bij bestelling van de helm wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Dit vizier kan tegen het heldere vizier gemonteerd worden, waardoor het vizier niet meer zal beslaan. De klant staat centraal, waarbij kwaliteit wordt gegarandeerd!

Bekijk ook eens de andere modellen: