Zijn fashion helmen enorm duur?

Fashion helmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar en er kan dan ook niet gezegd worden dat een fashion helm standaard in de hoge prijscategorie valt en als duur bestempeld kan worden. Door de typering van dit type helmen met fashion als kenmerk lijkt het weliswaar een dure helmsoort, maar er zijn uiteraard ook goedkope modellen verkrijgbaar.

Met betrekking tot de hoogte van de prijs geldt uiteraard dat er meerdere aspecten op van invloed kunnen zijn. Daarbij kan er gedacht worden aan het merk van de fashion helm, maar ook aan de exclusieve eigenschappen. Verder geldt dat de kwaliteit en het gebruikte materiaal een rol spelen bij de totstandkoming van de prijs.

Goedkope fashion helm

Om een goedkope fashion helm te kopen, kan het beste gebruik worden gemaakt van het online aanbod dat beschikbaar is. Op die manier kan er namelijk heel gemakkelijk toegang verkregen worden tot een divers en groot aanbod, waarbij er direct inzicht wordt geboden in de prijzen.

Op basis van de gewenste prijsklasse kan door het online vergelijken eenvoudig een keuze worden gemaakt voor een goedkope fashion helm die aan alle wensen voldoet. Bovendien hoeven er doorgaans geen extra kosten voor verzending te worden betaald. Helmonline.nl is een voorbeeld van een webwinkel waar goedkope fashion helmen verkrijgbaar zijn en waar de bestellingen gratis worden verzonden.

5 voorbeelden van goedkope fashion helmen

Er kan natuurlijk steeds worden gezegd dat er goedkope fashion helmen verkrijgbaar zijn, maar het wordt nog duidelijker aan de hand van een aantal voorbeelden. Die zullen hier dan ook worden genoemd en wel van verschillende merken, zodat duidelijk wordt dat daar wel enig verschil in prijs in kan zitten.

De goedkoopste fashion helm in bijvoorbeeld het aanbod van Helmonline.nl is al verkrijgbaar voor een prijs van 39,95 euro. Dit betreft de Origine jethelm Luna in wit met zwart. Voor nog geen 40 euro is het dan ook mogelijk om al een fashion helm aan te schaffen. Als je er 10 euro bijdoet, dan wordt de keuze direct groter en zijn er meerdere merken die fashion helmen voor een prijs van nog geen 50 euro aanbieden.

De modellen Cosmo Pure van het merk MT zijn een voorbeeld van voordelige fashion helmen die in de aanbieding nog geen 50 euro kosten. Deze fashion helmen zijn verkrijgbaar in hippe en trendy kleuren. De originele prijs van deze helmen ligt normaal gesproken 30 euro hoger op een bedrag van net geen 80 euro.

Ook het merk VINZ heeft aantrekkelijke fashion helmen ontwikkeld met uiteenlopende designs die bij Helmonline.nl voor nog geen 50 euro aangeschaft kunnen worden. Het leuke van dit merk is dat er uiteenlopende kleuren beschikbaar zijn, variërend van roze tot blauw van zwart tot wit.

AWAX is een bekend en gerenommeerd merk op het gebied van helmen en biedt een aantal designs aan voor verschillende prijzen. Zo kan de keuze worden gemaakt voor een fashion helm voor een prijs van 69,95 euro of voor een helm van 59,95 euro.

Speciale uitvoeringen met bijzondere eigenschappen, zoals de fashion helmen die met leer zijn afgewerkt, kunnen in een wat hogere prijsklasse uitkomen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de MT Retro helm van leer die voor een prijs tussen 80 en 90 euro wordt aangeboden bij Helmonline.nl

  • Luna fashion helm
  • MT Cosmo Pure
  • VINZ scooter fashion helm
  • AWAX fashion helmen
  • MT fashion helm leer

Wil je weten hoe je modieus met een fashion helm op kan rijden? 

Voordelig nieuwe fashion helm kopen

Het is altijd aan te raden om een nieuwe fashion helm te kopen en niet om zo goedkoop mogelijk uit te zijn op zoek te gaan naar een goedkope tweedehands fashion helm. Het kopen van tweedehands helmen wordt in alle situaties afgeraden doordat er geen zekerheid bestaat ten aanzien van de beschermingsniveau en de veiligheid. Als een fashion helm of elke andere helm ook maar één keer is gevallen, dan is er al geen sprake meer van zekerheid omtrent het veiligheids- en beschermingsniveau.

Wie rekening moet houden met het budget en op zoek gaat naar een goedkope fashion helm heeft altijd de gelegenheid om uit meerdere modellen een keuze te maken. Bovendien kunnen fashion helmen zeker drie tot vijf jaar meegaan, zodat er lang plezier aan kan worden beleefd.

Wil je een fashion helm kopen? Koop dan altijd een nieuwe fashion helm. Lees hier het nadeel van een fashion helm tweedehands kopen.