Shark Spartan Redding helmen: Op werkdagen besteld = volgende dag in huis

Het uiterlijk van de helm is een belangrijke drijfveer om de Spartan Redding helm van Shark Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
te kopen. Bij het zien van de helm gaat voor veel motorrijders het hart sneller kloppen. Dit komt door de typische race-uitstraling. Daarnaast is de Redding helm aerodynamische gemaakt, waardoor rijders op hoge snelheid geen last hebben van wind. Dit is onder andere zeer prettig voor lange ritten.
De helm biedt naast het mooie uiterlijk tal van voordelen. Eén voordeel hiervan is dat de binnenvoering van de helm zacht en comfortabel is. De helm zit dan ook heerlijk op je hoofd. De binnenvoering is tevens wasbaar, waardoor je dit te allen tijde kunt schoonmaken. Dit is erg prettig als je de helm hebt gedragen op warme dagen of tijdens lange motortochten.

Shark helmen zijn er in alle vormen en maten. Bekijk ons volledige aanbod van Shark helmen.

Spartan Redding helm van Shark: praktisch perfect!

De Redding helmen van Shark hebben alles wat je van een motorhelm verwacht. De helmen kunnen in ieder weertype worden gebruikt. Daarnaast zijn de helmen geschikt voor zowel korte ritjes als lange motortochten. Ook hoge snelheden zijn geen probleem voor deze top helm. Dit maakt deze Shark helm ideaal voor ieder type rijder. Andere voordelen van deze helm zijn:

  • Fiberglass helmschaal
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • 5 jaar garantie
  • Meegeleverd pinlock vizier

Alles bij elkaar maakt dit een uitermate geschikte helm voor motorrijders en scooterrijders. De uitstraling van de helm is waar veel mensen voor vallen. Deze helm kan daarom worden omschreven als het perfecte plaatje.

Bekijk ook eens deze andere Shark Spartan helmen:

Helmschaal van fiberglass

Het grootste voordeel van een helm met een fiberglass helmschaal is dat het materiaal erg licht is. Hierdoor draagt de helm prettig tijdens lange tochten. Gebruik je de helm voor races? Dan is een fiberglass helm dé helm voor jou! Gewicht is key in de racewereld, dus hoe lichter de helm hoe beter. Daarnaast is fiberglass erg sterk waardoor het een eventuele klap beter kan absorberen dan een helm met een thermoplastische helmschaal. Ook dit is prettig als vaak op hoge snelheid rijdt. Het sterke materiaal heeft ook een extra voordeel. Dit extra voordeel is dat het gebruik van sterke materialen zoals fiberglass minder invloed ondervinden van het weer, zoals hagel of de zon. De Shark Spartan Redding helm heeft een fiberglass helmschaal en is in combinatie met het fantastische uiterlijk en design de ideale helm!

Bekijk ook eens deze modellen: