Shark Spartan Carbon Silicium helmen: nu 10-40% korting

Als er iets belangrijk is voor de huidig generatie helmen, dan is het wel het terugdringen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van geluid en luchtweerstand. Dat geldt ook voor de Shark Spartan Carbon Silicium helm. De modellen in deze serie van Shark zijn ontwikkeld met het oog op aerodynamica en geluidsreductie. Daarbij is echter ook geen moment uit het oog verloren dat de helm er ook gewoon goed uit moet zien. 

Spartan Carbon Silicium helm van Shark: veel comfort

De mate waarin de ontwikkeling van de helmen Shark Spartan Carbon Silicium op aerodynamica is gericht heeft ook nog een voordeel voor het comfort. De Shark helm blijft stabiel tijdens het rijden. Dit betekent dus ook dat er veel minder last van de nekspieren en rugspieren wordt ervaren tijdens de wat langere ritten. Bovendien zijn er aan de Shark Spartan Carbon Silicium helmen nog enkele andere voordelen te noemen:

  • Buitenschaal van twee materialen
  • Slechts 1250 gram in gewicht
  • Antikras en anticondens behandeling aan het vizier
  • Draagt het ECE keurmerk

Daarnaast geldt voor de Spartan Carbon Silicium helmen van Shark dat ze, net als alle modellen van deze fabrikant goed zijn voorbereid op het aanbrengen van communicatiemiddelen. Daarnaast zijn ze geschikt voor brildragers.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een helm uit de Shark Spartan collectie:

De helm en het vizier schoonmaken

Wanneer een helm zoals de Shark Spartan Carbon Silicium met enige regelmaat gebruikt wordt, dan zal deze ook vuil worden. Niet alleen de helm zelf, maar vooral ook het vizier zal met enige regelmaat schoongemaakt moeten worden. Het is immers belangrijk dat het zicht optimaal blijft. Er is niet veel nodig voor een goede schoonmaak beurt. Slechts wat lauw water en een goede doek kunnen al voldoende zijn. In sommige gevallen kan het aan te raden zijn om er wat specifieke schoonmaakmiddelen voor een vizier bij te gebruiken, maar houd dit dan beperkt en lees altijd de handleiding.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark systeemhelmen!

Let ook op welke doek gebruikt wordt. Het vizier heeft weliswaar een antikraslaag, maar dat betekent niet dat er niet naar hoeft worden omgekeken. Gebruik een doek van materiaal dat niet snel zal krassen.

Bekijk ook eens: