• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Spartan Carbon Silicium helmen: nu 10-40% korting

Als er iets belangrijk is voor de huidig generatie helmen, dan is het wel het terugdringen van geluid en luchtweerstand. Dat geldt ook voor de Shark Spartan Carbon Silicium helm.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

De modellen in deze serie van Shark zijn ontwikkeld met het oog op aerodynamica en geluidsreductie. Daarbij is echter ook geen moment uit het oog verloren dat de helm er ook gewoon goed uit moet zien. Alleen al daarom kan deze helm dus voor vrijwel iedereen een goede keuze zijn,

Spartan Carbon Silicium helm van Shark: veel comfort

De mate waarin de ontwikkeling van de helmen Shark Spartan Carbon Silicium op aerodynamica is gericht heeft ook nog een voordeel voor het comfort. De helm blijft namelijk veel meer stabiel tijdens het rijden. Dit betekent dus ook dat er veel minder last van de nekspieren en rugspieren wordt ervaren tijdens de wat langere ritten. Zelfs onder moeilijke omstandigheden doet de helm het nog altijd prima. Het is daardoor zeker ook zo dat de helm voor veel veiligheid zorgt. Bovendien zijn er aan de Shark Spartan Carbon Silicium helmen nog enkele andere voordelen te noemen:

 • Buitenschaal van twee materialen
 • Slechts 1250 gram in gewicht
 • Antikras en anticondens behandeling aan het vizier
 • Gekeurd volgens ECE 22.05 keurmerk

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een Shark Spartan Carbon helm!

Daarnaast geldt voor de Spartan Carbon Silicium helmen van Shark dat ze, net als alle modellen van deze fabrikant goed zijn voorbereid op het aanbrengen van communicatiemiddelen. Daarnaast zijn ze geschikt voor brildragers. Mede ook doordat het vizier zonwerend is en een zonnebril dragen dus eigenlijk niet nodig is op de motor bij gebruik van deze modellen. Op die manier kan de helm dus eigenlijk aan alle wensen die er zijn voldoen. Er kan dus altijd op een veilige en plezierige manier gereden worden.

> De Shark Skwal online bestellen: Gratis verzending!

De helm en het vizier schoonmaken

Wanneer een helm zoals de Shark Spartan Carbon Silicium met enige regelmaat gebruikt wordt, dan zal deze ook vuil worden. Niet alleen de helm zelf, maar vooral ook het vizier zal met enige regelmaat schoongemaakt moeten worden. Het is immers belangrijk dat het zicht optimaal blijft. Er is niet veel nodig voor een goede schoonmaak beurt. Slechts wat lauw water en een goede doek kunnen al voldoende zijn. In sommige gevallen kan het aan te raden zijn om er wat specifieke schoonmaakmiddelen voor een vizier bij te gebruiken, maar houd dit dan beperkt.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark systeemhelmen!

Let ook op welke doek gebruikt wordt. Het vizier heeft weliswaar een antikraslaag, maar dat betekent niet dat er niet naar hoeft worden omgekeken. Het is altijd slim om een doek van materiaal te gebruiken dat niet snel zal krassen. Gebruik dus bijvoorbeeld geen keukenpapier, maar kies voor een echte doek van katoen. Zo kunnen de helm en het vizier weer optimaal worden gemaakt.

> De Shark Evo One systeemhelm of toch de EVO one 2 Shark: Profiteer van hoge kortingen tot wel 40%!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen