• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark S-Drak helmen: nu met gratis verzending

Een helm die helemaal past in deze tijd, zo kan de Shark S-Drak helm het best worden omschreven. Het is een serie van modellen die het best kan worden omschreven als een reeks retrojethelmen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Dit zorgt ervoor dat het er stoer uitziet wanneer deze helm wordt opgezet. Dat neemt niet weg dat de modellen door allerlei soorten rijders te dragen zijn. Dit geldt niet alleen voor verschillende motorrijders, maar ook voor de bestuurders van andere voertuigen. Denk aan scooters en quads.

Juist door het ontwerp is het ook heel fijn om de Shark S-Drak helm te dragen. Het is immers belangrijk dat een helm comfortabel is wanneer deze wordt gebruikt. Zeker op de wat langere tochten is dit van groot belang. Zaken zoals voldoende ventilatie zijn dan ook zeer belangrijk geweest bij het ontwikkelen van de modellen in deze reeks. Dat maakt het een populaire keuze.

S-Drak helm van Shark: zeer licht en modieus

Het grote voordeel van de helmen S-Drak van Shark is dat ze zeer licht in gewicht zijn. Ze wegen niet meer dan en kilo, 1000 gram. Daardoor is de helm gemakkelijk in gebruik. Vooral in steden kan de helm een goede optie zijn. Lekker ritjes maken met warm weer met dit model helm op het hoofd zorgt immers voor zorgeloos rijplezier. Andere voordelen die de helm biedt zijn bijvoorbeeld zaken als:

 • Keurmerk ECE 22.05
 • Buitenschaal van carbonvezels
 • Voering die antibacterieel en vochtafdrijvend is
 • Beschikt over een afneembaar kinstuk

> Shark Evo One 2 kopen: Bekijk nu onze Shark motorhelmen en kies zelf een aflevermoment en plek!

De schaal van de Shark S-Drak helmen is weliswaar zeer lichtgewicht, maar dat neemt niet weg dat deze wel zeer stevig is. Het is immers niet voor niets dat de helm volgens de hoogste eisen is goedgekeurd en het keurmerk ECE 22.05 heeft mogen ontvangen. Dat betekent dus dat er gewoon overal de weg mee op mag worden gegaan zonder dat er enige concessies hoeven te worden gedaan. Dat de helm van carbon is, maakt hem bovendien gemakkelijk te dragen. Dit is vooral voor het rijplezier van groot belang. Het is dan immers flink minder zwaar.

> Shark S-Drak Vinta of Shark Evo helm kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Het gebruik van communicatiemiddelen

Wie langere ritten gaat maken doet dit meestal niet alleen. Wanneer in een groep gereden wordt, dan is het wel gemakkelijk als er contact gehouden kan worden. Het is dan altijd fijn om te weten dat de Shark Drak helm hierop ingericht is. De meeste helmen van tegenwoordig, zoals de Shark S-Drak helm, worden ontworpen met de mogelijkheid om de communicatiemiddelen direct aan te brengen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat het rijden een flink stuk veiliger wordt. Het voordeel daarbij is ook nog eens dat er geen hinder van hoeft te worden ondervonden. Het comfort van de helmen blijft dus hoog. Dit is minstens zo belangrijk wanneer een helm gekozen moet worden.

> Shark helm kopen: Kortingen tot wel 40%, waaronder de Shark Spartan Carbon!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen