• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill Finks helmen: met korting van 10-40%

Wanneer een helm als de Shark Ridill Finks wordt aangeschaft, dan is dat niet in de laatste plaats vanwege het ontwerp. Het betreft immers een helm die een grote mate van modegevoeligheid met zich meebrengt.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Het design en de afwerking zijn belangrijke aandachtspunten geweest voor de fabrikant bij het uitwerken van de modellen in deze serie. Dit is voor de liefhebber dan ook een belangrijke zaak. Daarmee kan dus een eigen imago worden ontwikkeld. Vooral voor een motorrijder kan dit van waarde zijn. Dit type helm is immers vooral geschikt op de grote weg of in druk verkeer.

Ridill Finks helm van Shark: veel oog voor veiligheid

Nu is het natuurlijk wel zo dat helmen als de Ridill Finks van Shark niet alleen maar gekocht kunnen worden met het oog op de uitstraling. Een Shark Ridill helm moet in de eerste plaats immers bescherming bieden. De modellen uit deze serie voldoen hier dan ook ruimschoots aan. Dat komt onder andere door het keurmerk ECE 22.05. Dit is een garantie dat de modellen onder flink heftige omstandigheden nog altijd hun werk goed kunnen doen. Dit geeft een veilig gevoel. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er een hele reeks andere voordelen van kracht is:

 • Micrometic Kinband sluiting
 • Geschikt voor brildragers
 • Mogelijkheid om communicatie aan te sluiten
 • Antikrasvizier

Een belangrijk voordeel is natuurlijk dat de Shark Ridill FINKS helmen integraalhelmen zijn. Dit betekent dat ze goed om het hoofd sluiten. Dit is een belangrijke voorwaarde om goede bescherming te bieden. Wanneer de juiste maat is aangeschaft, dus niet te groot of te klein, dan biedt dit de zekerheid dat er weinig mis kan gaan. De helm kan dan flink wat aan. Dit geeft rust en bevordert daarmee ook direct het rijplezier van de motorrijder of scooterliefhebber.

> De Shark Ridill SKYD of de Shark Nano helmen kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Helmen en aerodynamica

In de meeste gevallen worden moderne helmen, zoals de Shark Ridill FINKS, onderworpen aan tests op het gebied van aerodynamica. Daardoor kan worden gezorgd dat de helm net iets flitsender wordt en hogere snelheden bevordert. Daarnaast is het zo dat de helm ook minder geluidshinder met zich meebrengt wanneer deze meer aerodynamisch is. Dat zijn natuurlijk belangrijke voordelen voor motorrijders. Juist het ervaren van minimale last van de wind kan het plezier een flink stuk groter maken.

> De Shark Evoline 3 helm en Shark D-Skwal helm: Bestel en kies zelf een aflevermoment en plek!

Dit geldt natuurlijk vooral bij hoge snelheden. Daarom is het vooral ook belangrijk dat juist integraalhelmen zo veel als mogelijk worden onderworpen aan de tests. Wie een nieuwe helm gaat kiezen doet er dan dus ook altijd goed aan om dit even na te gaan. Vooral het terugdringen van de herrie is een fijne zaak. Daardoor kan bijvoorbeeld ook onnodige gehoorschade worden voorkomen. Bovendien is de communicatie beter te verstaan. Ook dat is altijd een belangrijke zaak.

> Shark helm kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen