Shark Ridill 1.2 Threezy motorhelmen: Verzending = gratis!

De Ridill 1.2 Threezy van Shark is een helm welke meteen opvalt door de print welke Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
op de buitenschaal is gedrukt. Deze geeft de helm een uniek design, en maakt het uiterlijk stoerder en opvallender. Deze helmen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waarbij het verschil zit in de kleur van de opdruk. De binnenvoering en de kinpads van de Ridill 1.2 Threezy motorhelm zijn uitneembaar. Dit is handig omdat je deze makkelijker kunt wassen, om stinkende geuren in de helm te voorkomen. Daarnaast is het hygiënisch om niet telkens met je hoofd in oud zweet te zitten. De kinband van deze helm zit comfortabel, en beschikt over een snelsluiting. Bij de helm krijg je ook een zonnevizier, zodat je ook in zonnig weer genoeg kan zien. Met de Ridill 1.2 Threezy van Shark ben je in ieder geval zeker van een goede helm voor een betaalbare prijs.

Ridill 1.2 Threezy helm van Shark: 5 tot 40% korting

Bij ons ben je om meerdere redenen heel voordelig uit. Allereerst krijg je bij de aankoop van een helm de mogelijkheid om hier gelijk een kettingslot, muuranker of communicatieset bij te kopen. Het voordeel is dat je op deze accessoires een korting krijgt, welke los staat van de korting die je op de helm krijgt. De prijs is bij ons altijd aantrekkelijk, doordat je hier een flinke korting op krijgt. Tot slot zijn er nog de verzendkosten, of beter gezegd, deze zijn er niet. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening, zodat jij niet wordt verrast met extra kosten. Naast de prijs is een voordeel van de Shark Ridill 1.2 Threezy bij ons bestellen, dat je hem morgen al in huis hebt. Dat de helm Ridill 1.2 Threezy van Shark een goede keuze is, blijkt ook uit deze voordelen:

  • De helm heeft een uitstekend ventilatiesysteem.
  • Bij het ontwerp is rekening gehouden met brildragers.
  • De helm heeft een ECE keurmerk.
  • Het is mogelijk om achteraf een communicatieset te plaatsen.

Al deze voordelen bij elkaar, maken de Shark Ridill 1.2 Threezy helm een goede koop.

Welke maat motorhelm?

Een veelgestelde vraag van onze bezoekers, is hoe je weet welke motorhelm past. Dit is gelukkig heel makkelijk op te meten! Je meet de omtrek van je hoofd met een meetlint, en bekijkt in de matentabel op onze website welke maat bij welke omtrek hoort. Omdat de meeste helmen in niet meer dan 5 maten leverbaar zijn, is het niet moeilijk om je maat zo te bepalen. Op de pagina met de maattabel zie je ook een beschrijving hoe je de maat van handschoenen kunt bepalen. Het bepalen van een helmmaat bij kinderen gaat op dezelfde manier als bij volwassenen. Je komt bij het opmeten van kinderen vanzelf op een kleinere maat in de maattabel uit. Na verloop van tijd vormt een nieuwe motorhelm zich naar de hoofdvorm van de drager, waardoor deze dan nog comfortabeler zit. Weet je jouw helmmaat al, dan kan het alsnog geen kwaad om even na te meten of je nog steeds dezelfde maat hebt.

> Verzending = gratis: Bestel nu een Shark Ridill 1.2 Stratom helm!

Voorkomen van een beslagen vizier

Het is erg lastig als je aan het rijden bent en er vormt zich condens aan de binnenkant van het vizier. Vaak rijden motorrijders dan met hun vizier open, terwijl dit helemaal niet comfortabel is. Het is veel beter om te voorkomen dat er condens ontstaat. Hier zijn gelukkig meerdere oplossing voor. Er zijn spuitbussen welke voorkomen dat een vizier beslaat. Het nadeel is dat je deze dan regelmatig moet gebruiken, en niet altijd op het juiste moment bij je hebt. De beste oplossing is daarom een Pinlock lens. Deze lens plaats je tegen het vizier, waardoor er een laag met stilstaande lucht tussen de lens en het vizier ontstaat. Deze laag voorkomt door de isolerende werking, dat het vizier beslaat. Zo kun je dus gewoon door je vizier blijven kijken.

> De Shark Ridill helmen vóór 23.59 uur bestellen = morgen in huis!