Shark Openline Prime helm kopen: gratis verzending

De Shark Openline Prime is een razendpopulaire helm. Zo is de helm bijzonder praktisch in het Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
 1. Shark Openline Prime - Mat Zwart
  Shark Openline Prime - Mat Zwart
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  179,99 Vanaf  129,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Shark Openline Prime - Wit
  Shark Openline Prime - Wit
  Rating:
  93%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  179,99 Vanaf  99,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
gebruik en wordt er veel comfort geboden. Bovendien is de prijs van de Shark Openline Prime serie helmen zeer voordelig te noemen. Je slaat dus meerdere vliegen in één klap als je op zoek bent naar een systeemhelm die optimaal comfort biedt, praktisch is en bovendien scherp is geprijsd.

Shark Openline voor elk type motorrijder

De unieke eigenschappen van de Shark Openline systeemhelmen zorgen er voor dat de helm voor elk type motorrijder geschikt is. Zo kun je er prima toertochten mee maken, maar is de Shark Openline ook ideaal om te gebruiken als helm voor het afleggen van woon-werkverkeer. In stedelijk gebied biedt deze systeemhelm net zoveel voordelen als dat je de helm opzet en op de motor over de snelweg gaat rijden. Bij kleine afstanden in de stad kun je bovendien het kinstuk omhoog klappen. Dat is helemaal prettig als het buiten erg warm is.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Shark motorhelm!

De aantrekkelijk geprijsde motorhelm heeft een uitstekende kwaliteit met een thermoplastic buitenschaal. Je kunt de voering uitnemen en wassen en het antikras vizier beschikt over een quick release systeem. De pinlock is al gemonteerd. Overigens kun je het kinstuk wel opklappen, maar is het niet mogelijk om het kinstuk helemaal naar achteren te klappen. Dat is bij een aantal andere modellen van Shark wel mogelijk, zoals bij Evo-One. De perfecte pasvorm wordt gerealiseerd door de twee maten schaal. Verder kun je van een Bluetooth set gebruikmaken, want daarvoor is Shark Openline systeemhelm voorbereid.

 • Twee maten schaal
 • Bluetooth voorbereiding
 • Kinstuk opklapbaar
 • Wasbare voering
 • Antikrasvizier
 • Pinlock
 • Voordelig geprijsd

Geniet optimaal door perfecte pasvorm!

Het comfort dat je ervaart door de perfecte pasvorm is al ideaal. Je kunt echter optimaal genieten van de Shark Openline Prime door van alle eigenschappen gebruik te maken. Bijvoorbeeld door voor een combinatie met een SharkTooth communicatiesysteem te kiezen. Tijdens het rijden op de motor heb je de keuze om met open vizier of dicht vizier te rijden.

Om optimaal te genieten van de motorrit kan aangeraden worden om bij hoge snelheden het vizier gesloten te houden. Dat voorkomt onder meer dat er vliegjes in het gezicht vliegen of dat je hinder ondervindt van een snijdende wind in het gezicht. Bij het bestellen van de Shark Openline geef je de juiste helmmaat door en bij twijfel kun je de tabel voor helmmaten raadplegen.

> Bekijk de Shark helmen aanbiedingen met o.a.: