Schuberth C3 Pro Sestante: Gratis verzending op gehele assortiment

Schuberth is een zeer bekend merk in de motorsport. De helmen worden onder andere gebruikt in Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
de Formule 1. Zo kun je bijvoorbeeld Nico Hülkenberg of Sergio Pérez zien met een Schuberth helm. Dit laat de kwaliteit en de bekendheid zien van de helmen. Schuberth heeft nu een nieuw model op de markt gebracht, namelijk de Schuberth C3 Pro Sestante. Dit zijn mooie helmen met een indrukwekkend design. De Schuberth C3 Pro Sestante systeemhelmen staan bekend om hun stabiliteit. Ook zijn de helmen erg stil, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt rijden zonder gebruik te maken van oordoppen tegen ruis. Het bestellen van een Schuberth helm op onze website heeft een groot voordeel. Bij ons betaal je namelijk geen verzendkosten, dit betalen wij namelijk voor jou! Daarnaast wordt het product de volgende dag al geleverd als je op een werkdag hebt besteld.

Schuberth C3 Pro Sestante systeemhelm: De voordelen op een rijtje

Met deze Schuberth systeemhelm ben je voorbereid op ieder weertype. Dit komt omdat de C3 Pro Sestante helm van Schuberth is voorzien van twee vizieren. Zo beschikt de helm over een helder anti-kras vizier. Dit vizier is overigens extra breed uitgevoerd voor een optimaal zicht. Ook wordt er standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Door het Pinlock vizier te bevestigen op het heldere vizier, ga je het beslaan van het vizier tegen. Ook dit zorgt voor een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Naast deze heldere vizieren is er ook een zonnevizier aanwezig. Dit zonnevizier is eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de helm. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden gedaan. Het zonnevizier zorgt ervoor dat je nooit meer een zonnebril hoeft te dragen tijdens het rijden op de motor of scooter. Als je liever wel een zonnebril draagt, dan is dit geen enkel probleem! De binnenvoering is namelijk voorzien van uitsparingen voor brilpootjes. Hierdoor is de Schuberth C3 Pro Sestante helm uitstekend geschikt voor brildragers.

De Schuberth C3 Pro Sestante motorhelm is één van de stilste helmen ter wereld. Dit komt omdat de helmen uitvoerig worden getest in een windtunnel. Door de vorm van de helmschaal en de plaatsing van de spoilers glijdt de wind als het ware over de helm heen. Daarnaast worden ook de vizieren speciaal gemaakt, zodat deze minimaal geluid veroorzaken. Het fluiten van het vizier blijft uit, waardoor er 100% gefocust kan worden op de weg. Niet alleen is de helm door deze techniek erg stil, maar ook erg stabiel. De stabiliteit zorgt ervoor dat je ontspannen op de motor of scooter kunt zitten. Je kunt hierdoor ook eenvoudig lange afstanden of op hoge snelheid rijden. Alles is eraan gedaan om de Schuberth C3 Pro Sestante helmen zo comfortabel mogelijk te maken.

Schuberth C3 Pro Sestante helmen: De keuze is snel gemaakt

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede systeemhelm, dan is de keuze snel gemaakt als je de Schuberth C3 Pro Sestante helm ziet. De helm zit lekker, ziet er mooi uit en is gemaakt van de meest hoogwaardige onderdelen. Schuberth staat bekend om hun kwalitatief goede helmen. Het is daarom ook niet gek dat de meeste mensen nooit meer een andere helm willen als zij eenmaal een Schuberth helm hebben gedragen. Vraag maar eens rond en je zult alleen maar positieve verhalen horen over Schuberth helmen!