Samenwerking met motorrijscholen

Helmonline is al jarenlang een betrouwbare aanbieder van helmen en accessoires. Naast de traditionele integraalhelmen vind je hier jethelmen, systeemhelmen, fashionhelmen en veel meer. Samen met een aantal motorrijscholen zijn we inmiddels begonnen met het opstarten van een leuke samenwerking. Tot nu toe loopt deze actie met een klein aantal rijscholen, maar gezien de enorm positieve respons zijn we op zoek naar meer rijscholen!

De voordelen van Helmonline.nl op een rijtje:

  • Vóór 23.59 uur besteld = volgende dag in huis
  • Gratis verzending op gehele assortiment
  • Kies zelf je aflevermoment & plek
  • Helmen voldoen aan Europese veiligheidsnormen (ECE keurmerk)

20% korting op alle helmen in het assortiment + 1x GRATIS VINZ systeemhelm

Op alle helmen binnen het assortiment ontvang je 20% korting + 1x GRATIS een VINZ systeemhelm. Je kan een keuze maken uit één van de volgende VINZ systeemhelmen:

Hoe werkt het?

Als tegenprestatie willen we een stuk publiciteit op de website van de rijschool plaatsen. De korting geldt niet alleen voor jouw rijschool maar ook voor cursisten/deelnemers van de (motor)rijlessen. Zo is het dus mogelijk om de 20% korting op de helmen actie te combineren met een promotie van je eigen rijsschool.

Stap 1: Stuur (vrijblijvend) een e-mail naar [email protected]

Stap 2: Noteer hierin de naam van het bedrijf + URL van de website + telefoonnummer

Stap 3: Beschrijf welke helm(en) je wilt

Vervolgens zullen we contact opnemen om alles concreet af te stemmen. Heb je een vraag? Stuur een mail naar [email protected]!