Kinderhelm scooter: Verzending = gratis!

Je kind mee achterop de scooter, dat is ideaal om van A naar B te komen. Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
 1. LS2 Funny - Rood
  LS2 Funny - Rood
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  89,95 Vanaf  69,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. MT Urban Retro Kinderhelm – Wit
  MT Urban Retro Kinderhelm – Wit
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  79,90 Vanaf  59,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. LS2 Funny - Roze
  LS2 Funny - Roze
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  89,95 Vanaf  69,90
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Ontdek welke kinderhelm voor op de scooter bij jouw kind past.

Scooter kinderhelm met ECE keurmerk

Onze kinderhelmen scooter zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat de helmen goedgekeurd zijn door de commissie en dus toegestaan zijn op alle Europese wegen. Het is dan ook verplicht om een helm mét 22.05 keurmerk te dragen bij het berijden van een scooter of motor. 

Keurmerk ECE 22.05

In ons assortiment vind je alleen maar helmen die voorzien zijn van het ECE 22.05 keurmerk. Maar wanneer wordt deze markering toegekend aan een helm? Om in aanmerking te komen voor de ECE 22.05 markering, wordt de helm eerst onderhevigd aan diverse strenge testen. Zo wordt de stevigheid gecheckt, maar ook de slijtvastigheid en de schokabsorptie.

Verschillende kinderhelmen

Veel ouders nemen hun kinderen mee achter op de scooter of motor. Het is voor kinderen uiteraard ook verplicht om over een motorhelm of scooterhelm te beschikken. Het is verplicht om een helm op te doen bij kind achter op scooter. Kinder scooterhelmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kijk daarom in ons assortiment en ontdek welke helm bij jouw kind past.

Hoe kies je de juiste helm?

Een speciale kinderhelm voor op de scooter heeft als voordeel dat de helmen goed aansluiten. Volwassene helmen zijn natuurlijk veel te groot voor het kleine kroos. Hoe kies je de juiste scooterhelm voor je zoon of dochter?

 • Kies de juiste maat
  De juiste maat voor de helm van je kind kun je bepalen door de hoofdomtrek op te meten. Plaats een meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauw van je kind. Meet voor de zekerheid de omtrek meerdere keren. Vervolgens kun je de juiste maat aflezen in de matentabel.
 • Kies het juiste model
  Je kunt kiezen voor een integraalhelm of een jethelm. Een integraalhelm heeft een afgesloten kin en een jethelm heeft een open kinstuk.
 • Bepaal de kleur
  Vind je kind een helm met een kleurtje leuk? Die mogelijkheid is er! Ook kun je gewoon uit de basis kleuren kiezen.
 • Extra: briluitsparing
  Heeft je kind een bril, dan is de optie briluitsparing prettig. Zo kan de bril gedragen worden, zonder dat de helm te veel gaat knellen.