Jethelm zonder zonnevizier: tot 40% voordeel!

Het vizier van een jethelm kan op allerlei manieren worden ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld een zonnevizier Lees door

Sorteren

39 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 5. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 6. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

39 producten

Filteren

zijn, maar een jethelm zonder zonnevizier is ook gewoon verkrijgbaar. Dit is een helm die vooral geschikt is voor mensen die praktisch gebruikmaken van een scooter of motor. Zij rijden er dag in dag uit op en zijn dus niet per definitie afhankelijk van de mate van zonneschijn. Daarom is dit voor hen dan ook minder belangrijk. Dit kan ook nog wel een voordeel opleveren bij de aanschaf. Dat hang af van de keuzes die gemaakt worden.

Een goede manier om een jethelm zonder zonnevizier voor een goede prijs op de kop te tikken is door op het juiste moment tot koop over te gaan. Bijvoorbeeld wanneer de korting op de aankoopprijs aantrekkelijk is. Een ander goed moment is wanneer je meerdere dingen nodig hebt en zo een bundelkorting kunt krijgen. Dit is een extra reductie door de aankoop van meerdere dingen tegelijk.

Zonnevizier niet op jethelmen: makkelijk online bestellen

Om zeker te zijn van het krijgen van de juiste jethelmen, die zonder zonnevizier, is het vaak het best om gewoon online een bestelling te plaatsen. Daar zijn immers allerlei soorten helmen te vinden. Dus ook de jethelmen zonder zonnevizier zijn op voorraad. Daarbij komt dat het bestellen in een webshop ook nog eens zorgt dat er een aantal ander voordelen worden gepresenteerd om van te profiteren. Denk aan:

 • Bezorgen zonder verzendkosten
 • De volgende dag in huis mits voor 23.59 besteld
 • Alles in de webshop in eigen voorraad
 • Verschillende mogelijkheden naast elkaar kunnen leggen

Natuurlijk is het ook nog eens zo dat een jethelm zonder zonnevizier voldoet aan de eisen die nodig zijn om de weg op te mogen ermee. Dit kan in alle rust worden nagekeken. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van het keurmerk, de verkrijgbaarheid in verschillende maten en de mate van comfort die de helm kan bieden. Bijvoorbeeld door een goede pasvorm. Het is belangrijk om hier zelf goed naar te kijken.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment integraalhelmen met zonnevizier!

Een geruisloze helm

Een probleem dat veel mensen ervaren bij het dragen van een jethelm is de mate van geluidshinder. De helmen zijn door de mogelijkheid van de wind om onder de helm te kruipen soms behoorlijk lawaaierig. Dit is echter bij de nieuwere varianten veel minder aan de orde. Het is namelijk zo dat door de jaren heen de pasvorm steeds beter is geworden en de helmen zelfs ondanks de open onderzijde nauwelijks nog geluid produceren. Dit maakt het een stuk veiliger om ermee de weg op te gaan.

> Bekijk ook onze jethelmen met zonnevizier: vandaag besteld, morgen in huis!