Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Flip up helm: gratis verzending!

Een flip up helm heeft een groot voordeel. Het zijn namelijk systeemhelmen, waarvan het kinstuk opgeklapt kan worden.

24 artikel(en)

24 artikel(en)

Dat is natuurlijk heel handig als u met een flip up helm een winkel binnenstapt of even de benzine af moet rekenen. De helm hoeft dan niet afgezet en weer opgezet te worden. Het is voldoende om even het kinstuk omhoog te klappen, zodat uw gezicht gezien wordt.

Flip up helm met ventilatiesysteem

De flip up helmen in het aanbod van Helmonline.nl van de merken Vinz en LS2 beschikken over een luchtventilatiesysteem. Zo wordt er niet alleen gemak geboden met de flip up helm, maar ook extra comfort als u op de scooter of motor rijdt. De modellen variëren uiteraard qua eigenschappen en kenmerken. De flip up helmen van Vinz beschikken namelijk over andere functionaliteiten dan die van LS2. Zo geeft ieder merk een eigen draai aan het design, kleurstelling en aan de unieke eigenschappen die van toepassing zijn. Er zijn echter ook overeenkomstige kenmerken, zoals een kinband met een snelsluiting. U kunt met uw eigen eisen rekening houden en het aanbod met flip up helmen vergelijken om tot een passende keuze te komen. U kunt zelfs rekening houden met het budget, want deze systeemhelmen worden in uiteenlopende prijsklassen aangeboden.

 • Vinz 
 • LS2
 • Luchtventilatiesysteem
 • Snelsluiting kinband
 • Unieke eigenschappen per model

> Bekijk ook eens de populaire Shark helm: gratis thuisbezorgd!

Passende helm kopen

Helmonline.nl selecteer altijd op kwaliteit, comfort en gemak als het gaat om de beschikbare flip up helmen in het aanbod. Dat brengt met zich mee dat de helmen over een uitstekende pasvorm beschikken. Aan u alleen nog de taak om de ideale flip up helm uit te zoeken en deze in de juiste maat te bestellen. Als u de helmmaat niet weet is dat geen enkel probleem, want de maat van de flip up helm is gemakkelijk te berekenen. U kunt namelijk met een meetlint of centimeterband de hoofdomtrek meten. Dat doet u ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen. De uitkomst in centimeters is bepalend voor de helmmaat en die kunt u weer vinden in de matentabel die wij beschikbaar hebben. Zo weet u zeker dat u de perfecte flip up helm koopt met een ideale pasvorm.

> Toch op zoek naar een andere helm? Klik hier om onze systeemhelmen te bekijken!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen