• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Xtrac helmen: altijd een lage prijs

Wanneer het gaat om een goede helm die goede bescherming biedt, dan is het gebruik van de Caberg Xtrac helm goed te begrijpen. Daar komt ook nog eens bij de dat helm modieus is en daardoor goed draagbaar is in het openbaar.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De helm voldoet daarmee aan alle mogelijke voorwaarden die er bestaan als het gaat om de keuze voor een goede helm die bescherming biedt. Dit maakt het dan ook een zeer gewild model, zeker ook met het oog op de veiligheid.

Het is ook belangrijk om mee te wegen dat de Caberg Xtrac in verschillende varianten te verkrijgen is. Zonder dat er daarbij onderscheid te maken is op het gebied van comfort en het gemak in gebruik. Daardoor is elke variant geschikt voor een stevige rit op bijvoorbeeld de motor of de scooter. Dit kan in belangrijke mate meewegen bij de helmkeuze.

Xtrac helm van Caberg: modieus, maar tijdloos ontwerp

De Xtrac helmen van Caberg zijn met name gewild omdat er handige extra’s op gemonteerd zijn die de helm een modern design geven. Zo geldt bijvoorbeeld dat de zonneklep als een handig hulpmiddel wordt gezien. Dit maakt de helmen bijzonder en uniek, maar tegelijkertijd bruikbaar onder alle omstandigheden. Bovendien is de helm daardoor passend voor zowel jongeren als voor volwassenen. Dit komt omdat het ontwerp tijdloos te noemen is. Bovendien is het ook nog eens zo dat de helmen andere voordelen te bieden hebben. Voorbeelden zijn:

 • Gemaakt van polycarbonaat
 • Inclusief chin curtain
 • Goedgekeurd volgens ECE 22.05
 • Wasbare binnenvoering
 • Antikras en pinlockvoorbereid vizier

> De Caberg Tourmax & Caberg Ghost: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Het grote voordeel van de aanwezigheid van al deze kenmerken is dat de Caberg Xtrac helmen daardoor onder veel verschillende soorten omstandigheden gebruikt kunnen worden. Hoewel de helm vooral geschikt gemaakt is voor mooi weer, is deze ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld regenachtig weer. Bovendien is het zo dat uit het keurmerk is af te leiden dat deze zowel op de brommer als op de motor te gebruiken is. Daarmee biedt de helm dus zowel bescherming in de straten als op de snelwegen. Bovendien hoeft het comfort hier niet onder te lijden.

> Kies zelf uw aflevermoment en plek: Bekijk nu de Shark Ridill!

Belangrijke punten voor een helm kopen

Wie over wil gaan tot het kopen van een Xtrac helm van Caberg zal wel eerst enkele belangrijke punten moeten langslopen. Denk bijvoorbeeld aan het soort vizier dat gebruikt wordt. Niet alleen met het oog op zonwerendheid, maar zeker ook waar het gaat om bescherming tegen de wind. Bovendien moet de Caberg helm van materialen gemaakt zijn die ook goed tegen regen en sneeuw kunnen. Dit komt immers in Nederland met enige regelmaat voor. De kwaliteit van de helm moet hier niet door geschaad worden.

> De Shark Spartan & Caberg duke II helmen bestellen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen