Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Jet Uptown helm: verzending = gratis!

Een helm die goed beschermt, is zeer belangrijk. De eerste taak van een helm is immers om de klap op te vangen bij een valpartij of bij een botsing.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Het is echter natuurlijk vooral zo dat een helm het grootste gedeelte van de tijd geen echte functie heeft. Daarom is het ook belangrijk dat hij er goed uitziet. Caberg Jet Uptown helmen zijn hier dan in grote mate geschikt voor. Deze helmen zijn namelijk ook ontworpen met het oog op een goede uitstraling. Zo ziet het er ook gewoon stijlvol uit.

Daarnaast zijn de helmen van Caberg Jet Uptown natuurlijk ook gewoon zeer veilig. Dit is vooral terug te vinden in de mate van stevigheid. Hoe steviger en sterker de helm, hoe beter deze een eventuele klap kan opvangen. Daarmee kan dan zonder enige problemen de openbare weg mee op worden gegaan. Of dit nu op een scooter in de bebouwde kom is of op en motor op de snelweg maakt geen verschil.

Helm van Caberg Jet Uptown: waar nog meer op letten

Dat de helm stijlvol is, is interessant, maar er is natuurlijk nog veel meer waar op gelet moet worden. Vooral de belangrijke zaken die preventief werken waar het gaat om veiligheid zijn erg belangrijk. Dit is dan bijvoorbeeld zoiets als de kwaliteit van het vizier of de kwaliteit van de pasvorm en het comfort. Deze zaken zijn minstens zo belangrijk als de stevigheid van de helm. Zaken die meegenomen moeten worden zijn:

 • Antikras vizier
 • Vizier van zonwerend materiaal
 • Juiste maat helm voor goede pasvorm
 • Niet te zwaar

> De Caberg Ghost helm of de Caberg helm kopen: Verzending = gratis!

Een helm zoals de Caberg Jet Uptown is dus meer dan alleen maar stijlvol om op een motorvoertuig te dragen. Het is gewoon ook een verstandige praktische oplossing. Natuurlijk neemt dit niet weg dat ook modebewust bezig zijn en de mooiste helm kiezen een goed te verdedigen keuze is. Zeker ook omdat de helm moet passen bij het soort voertuig dat u gebruikt.

> Caberg Drift helmen of Caberg Droid kopen: Profiteer van korting tot 40%!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de helm veilig is?

Dit is te zien aan de hand van het keurmerk dat hiervoor in het leven is geroepen. Helmen moeten beschikken over het ECE 22.05 keurmerk in Nederland.

Hoe snel kan ik de helm binnen hebben?

De volgende dag kan hij al binnen zijn. Dit geldt voor alle bestellingen die voor 23.59 worden gedaan. Een dag later zijn ze dan al onderweg naar uw woning.

Wat is een goede methode om de maat te bepalen?

Dit kan worden gedaan aan de hand van de omtrek van het hoofd. Die wordt opgenomen met een meetlint. Vergelijk de uitkomst met de matentabel.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk eens de Caberg Stunt helmen of de Caberg Duke II: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen