Caberg Jet Uptown helm: verzending = gratis!

Een motorhelm met een modern design met een vintage look is per definitie de Caberg Jet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Uptown. Het Italiaanse merk Caberg heeft extra aandacht aan het design besteed bij de Caberg Jet Uptown helm. Toch gaat – gelukkig – de meeste aandacht naar de veiligheid en kwaliteit van de helm. De Caberg Jet Uptown helm is van uitstekende kwaliteit en heeft diverse pluspunten die elke motorrijder kan waarderen.

Uitstekende ventilatie

De Caberg Uptown Jet heeft een klassieke en elegante uitstraling, maar is ook erg gebruiksvriendelijk. Je hebt namelijk vrij weinig aan een mooie motorhelm als de binnenkant niet goed functioneert. Één van de voordelen van de Caberg Jet Uptown is het uitmuntende ventilatiesysteem. Met 2 ventilatiekanalen aan de voorkant van de helm en een luchtafzuiger aan de achterzijde van de helm heeft deze helm een ideale luchtcirculatie. Zeker tijdens de warme zomerdagen is dit meer dan gewenst.

Uitneembare en uitwasbare voering

Met enige regelmaat de binnenvoering wassen is wel zo hygiënisch. Gelukkig is dit dan ook mogelijk bij de Caberg Jet Uptown helm. De voering en wangkussens zijn volledig uitneembaar en uitwasbaar. Daarnaast neemt de stof ook goed vocht op.

De Caberg Jet Uptown helm kun je eenvoudig met de micrometrische gesp vastzetten onder de kin. Dit systeem is veilig en gemakkelijk in gebruik.

Double Visor Tech system

De Caberg Jet Uptown helm heeft een full-face-vizier, wat ervoor zorgt dat de Jethelm bijna het volledige gezicht bedekt. Het transparante vizier is speciaal behandeld met een anti-kraslaag en daarnaast voorbereid om een Pinlock-lens toe te voegen aan de binnenkant van het vizier. Dit vizier helpt tegen een beslagen lens en kun je eventueel los erbij bestellen.

Met het vizier van de Caberg Jet Uptown helm kun je ultiem van het uitzicht genieten dankzij de extra brede lens.

Nieuwe communicatiesysteem Just Speak Evo

Wil je eenvoudig communiceren tijdens het motorrijden? De Caberg Uptown Jet helm staat helemaal klaar voor het gebruiken van het nieuwe communicatiesysteem Just Speak Evo. Deze bluetooth technologie van Caberg is super handig en brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Eenvoudig bellen en communiceren
 • Makkelijk te verbinden met GPS-systeem
 • Snelle Bluetooth A2DP-profiel

Producteigenschappen Caberg Jet Uptown

De Caberg Jet Uptown helm brengt vele voordelen met zich mee. Grote kans dat je nu al razendenthousiast bent geworden over deze Jethelm. We zetten speciaal voor jou alle voordelen van de Caberg Jet Uptown jethelm op een rijtje:

 • Dubbele schaalmaat voor goede pasvorm
 • ECE 22.05 goedgekeurd
 • Buitenschaal van polycarbonaat
 • Pinlock voorbereid
 • Ingebouwd antikras vizier
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Uitneembare wangkussens
 • Uitneembare binnenvoering
 • Vizierstop
 • Microlock snelsluiting
 • Just Speak Evo universal voorbereid

Lees onze blogs:

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik de helm binnen hebben?

De volgende dag kan de Caberg Jet helm al binnen zijn. Dit geldt voor alle bestellingen die voor 23.59 uur worden gedaan. Een dag later zijn de bezorgers onderweg naar de plek van bezorging.

Wat is een goede methode om de maat te bepalen?

Dit kan worden gedaan aan de hand van de omtrek van het hoofd. Die wordt opgenomen met een meetlint. Vervolgens kan je de maat vermenigvuldigen met de maten in onze matentabel

Caberg helm kopen? Bekijk ook deze modellen: