• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Droid: verzending = gratis

Wanneer u motor rijdt zult u een goede helm moeten dragen. Er zijn een hoop zaken waar u op kan besparen als motorrijder, maar uw veiligheid valt daar niet onder.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

U wilt natuurlijk wel dat de helm past bij de motor en bij uw rijstijl. Rijd u op een naked bike of ben u een toerrijder van het stoere type, dan is de Caberg Droid helm een goede keuze. Deze helm heeft van zichzelf een ietwat agressief uiterlijk. Je ziet er dan ook goed beschermd uit maar tegelijkertijd past de helm goed bij een stoere motor.

Droid helm van Caberg: licht van gewicht maar groots gemak

Een helm van Caberg heeft altijd een kenmerk waardoor het voor gebruikers de ultieme helm is. De helmen zijn namelijk enorm licht van gewicht. De Droid helm is echter een uitschieter, mede door de volgende redenen:

 • Het is een zeer lichtgewicht helm.
 • De helm zit zeer comfortabel.
 • De helm is gemaakt van Polycarbonaat.

Het materiaal wat gebruikt is, polycarbonaat, zorgt ervoor dat uw hoofd niet topzwaar is op de motor. Daarnaast zult u ook geen zere nek hebben na een lange toertocht. De Caberg Droid helm is een systeemhelm. Dit soort helmen hebben doorgaans als nadeel dat de kinbak nog zomaar bij een onverwachte beweging kan dichtklappen wanneer u met de kinbak open aan het toeren was. De helm van Caberg heeft echter als groot voordeel dat u de kinbak kan locken of unlocken met een schuifje. Bij Caberg Droid heet dit de dubbele homologatie. Het klinkt als een kleine aanpassing aan een motorhelm maar het zorgt er juist voor dat u geen schrikreactie krijgt die u anders wel zou hebben met een dichtslaande kinbak.

> De Caberg Tourmax helm of Caberg Jackal vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

Blijf gemakkelijk in contact

Wie gaat motorrijden zal dit doorgaans met een groep doen. Het is tegenwoordig steeds meer in opkomst dat contact gehouden kan worden met groepsgenoten via een communicatiesysteem. De grote vraag is bij veel motorhelmen; waar laat u de headset van dit systeem. Bij Caberg vinden ze communicatie enorm belangrijk en om die reden is er in alle Caberg Droid helmen een ruimte overgelaten om een communicatie headset aan te sluiten.

> De Duke Caberg en Caberg Ghost helm online kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Goed zicht is toch wel één van de belangrijkste zaken onder het motorrijden. Wanneer u scherp zicht wil hebben terwijl u brildragend bent is er niks zo vervelend als een bril die niet onder een vizier past. Caberg Droid helmen hebben daarom de mogelijkheid om een bril onder de helm te dragen. U zit dus nooit met afknellende brilpootjes onder het rijden. Voor extra koeling rond het hoofd kunt u ook de binnenvoering uit de Caberg helm halen. Zo houd u onder alle omstandigheden het zicht op scherp en het hoofd koel.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een Caberg Xtrac helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen