Caberg Drift Flux kopen: Tot wel 40% korting!

Niemand wil te veel betalen voor een product. Dat betekent dat ook niemand te veel wil Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
betalen voor een helm. De Caberg Drift Flux modellen zijn op onze website altijd zeer scherp geprijsd, waardoor je profiteert van hoge kortingen. Daarnaast hebben wij vaak mooie acties op de website, waardoor je nog meer korting kunt krijgen. Als je een helm hebt kunnen vinden en hebt besteld, dan wil je deze helm Caberg natuurlijk zo snel mogelijk in je bezit hebben. De Drift Flux helmen zijn namelijk zeer populair en erg in trek bij motorrijders. Het voordeel bij onze website is dat je zelf het aflevermoment kunt bepalen. Hierdoor kun je een dag uitkiezen die jou het beste uitkomt. Hierbij geldt dat bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst al binnen 24 uur bij jou geleverd kunnen worden! Met andere woorden: op werkdagen besteld, volgende dag in huis.

  • Zeer scherp geprijsd
  • Vaak mooie acties op de website
  • Snelle levering binnen 24 uur

Caberg Drift Flux integraalhelm met ventilatiesysteem

De Drift Flux helm van Caberg is zeer populair. Dit komt mede door de specificaties. Zo beschikt de helm over een zonnevizier, een uitneembare windstop en een ventilatiesysteem. Dit laatste zorgt ervoor dat er altijd frisse lucht in de helm aanwezig is, zelfs als het vizier is gesloten. De frisse lucht komt aan de voorkant de helm binnen. Er zitten namelijk ventilatieopeningen bij de kin en bij het voorhoofd. Dit is speciaal gekozen, omdat de helm hier veel wind vangt. De warme lucht in de helm wordt door de fris aangevoerde lucht verdreven. De warme lucht verlaat de Caberg Drift helm aan de achterkant van de helm. Hierdoor wordt een zo optimaal mogelijk klimaat in de helm gecreëerd. De toevoer van frisse lucht in de helm kan altijd worden versterkt door het vizier te openen. Een klein kiertje is vaak al genoeg.

  • Koude lucht wordt aangevoerd aan de voorkant van de helm
  • Warme lucht verlaat de helm aan de achterkant
  • Open het vizier voor extra frisse lucht

Welke helm is het beste voor de wintermaanden?

Elke helm kan worden gedragen tijdens de winter. Het heeft met persoonlijke voorkeur te maken, welke helm jij het prettigst vindt om te dragen. Veel mensen kiezen in de wintermaanden echter voor een integraalhelm. Dit komt omdat een integraalhelm het hele hoofd omvat, waardoor er veel lichaamswarmte in de helm blijft zitten. Toch kan het op de motor erg koud worden, zodat zelfs het dragen van een integraalhelm niet genoeg is. Daarvoor is een oplossing bedacht, namelijk een helmmuts. Een helmmuts is een muts die je onder je helm kunt doen. Deze muts bedekt het hele gezicht, op de ogen na. Hierdoor lijkt het een beetje op een bivakmuts. Een dergelijke helmmuts houdt je extra warm op koude dagen. Hierdoor zal je een stuk prettiger op de motor rijden tijdens koude winterdagen.

Verzending = gratis op het gehele assortiment Caberg helmen, bekijk daarom ook: