• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Drift Evo Carbon helmen: altijd een lage prijs

De Caberg Drift was altijd al een populaire reeks als het om helmen gaat. De Caberg Drift Evo Carbon is hier een vervolg op.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Dit is belangrijk om te weten voor liefhebbers die aan een nieuwe helm toe zijn. Het is immers zo dat deze helm alleen maar beter is geworden door de vernieuwingen zijn doorgevoerd. Het is dan ook niet vreemd dat de helm zelfs te gebruiken is voor bijvoorbeeld een race. Al is het natuurlijk vooral belangrijk hoe deze zich op de openbare weg houdt. Ook op dat vlak zijn er voordelen.

Drift Evo Carbon helm van Caberg: vooral heel erg veilig

Hoewel bij de ontwikkeling van veel helmen ook veel aandacht aan de modegevoeligheid wordt besteed, is het natuurlijk belangrijk dat een helm vooral ook heel erg veilig is. Wanneer het gaat om de Drift Evo Carbon helmen van Caberg, dan is er zekerheid op beide vlakken te bieden. Dit betekent dus dat hij net zo veilig werkt als hij er modieus uitziet. Dit komt door een flink aantal kenmerken die de helm heeft. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Een buitenschaal van carbon
 • Voering in de binnenzijde die uitneembaar is
 • Luchtinlaat in de kin, luchtuitlaat in de achterspoiler
 • Geschikt model voor brildragers

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bekijk nu de Caberg Droid en de Caberg Ghost!

Door de vorm en de kwaliteit worden de Drift Evo Carbon helmen van Caberg vooral altijd aangeprezen als racehelmen. Ze zijn echter natuurlijk ook perfect te gebruiken op de snelweg. Door de aerodynamische vormgeving is het bijvoorbeeld zo dat er weinig last van luchtweerstand wordt ondervonden. Dit is ook bij relatief hoge snelheden op de openbare weg natuurlijk een fijne wetenschap. Daarnaast is het vernieuwde model alleen maar nog meer ontwikkeld om comfortabel te zitten. Dit is vooral te merken aan de manier waarop met de binnenvoering is omgegaan.

> De Caberg Jackal helm: Profiteer van gratis verzending op het gehele assortiment!

Een vizier en regen

Een vizier is een handig hulpmiddel op de motor of scooter omdat deze kan beschermen tegen veel omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tegen wind, maar ook tegen de zon als deze zonwerend is gemaakt. Ook bij regen kan een vizier op bijvoorbeeld een Caberg Blaze Evo Carbon helpen. Al is het dan soms wel lastig om met de regendruppels die eroverheen lopen om te gaan. Dit kan immers tot op bepaalde hoogte het zicht belemmeren. Wat is hieraan te doen?

> Profiteer van korting tot 40%: Bekijk nu de Caberg Duke en Caberg duke II helm!

Het is echter altijd aan te raden om het vizier ook zo nu en dan te bewerken met de speciaal hiervoor ontwikkelde middelen. Het is dan namelijk zo dat er zekerheid kan worden geboden dat de druppels gewoon van het vizier afglijden. Zo hoeft er dus nooit een probleem te zijn met de hoeveelheid druppels die blijven hangen. Er zijn een flink aantal verschillende middelen op de markt die allemaal deze werking kunnen verzorgen.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen thuisbezorgd: Bekijk nu de Caberg helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen