Beenkleed kopen: in 24u gratis bezorgd

Slimme zet om een beenkleed aan te kopen voor winterperiode, want dit voorkomt bevroren tenen en Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
 1. Held Beenkleed - Zwart
  Held Beenkleed - Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  49,95 Speciale prijs  31,05
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. MKX Beenkleed - Zwart
  MKX Beenkleed - Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  69,95 Speciale prijs  49,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

2 producten

Filteren

benen tijdens de koudere ritjes. Een scooter is natuurlijk een ideaal vervoersmiddel: je manoeuvreert je soepel door het drukke verkeer en je legt met gemak meer dan 15 kilometer af. Maar je wilt natuurlijk niet bevriezen. Waar je op de fiets zelf beweegt en het daardoor warmer krijgt, is dit op de scooter natuurlijk niet het geval. De ideale oplossing is dan ook een handig beenkleed!

De herfst- en wintermaanden lijken soms wat minder succesvol voor een scooter. Maar gelukkig is daar die perfecte oplossing: een beenkleed voor op de scooter. Het beenkleed voor jouw scooter is waterdicht en daarnaast houdt het beenkleed jouw benen lekker warm. Toer tijdens de warme dagen op je scooter zonder beenkleed, en tijdens de koude en natte dagen op je scooter mét beenkleed.

Wat is een beenkleed precies?

Een beenkleed voor op de scooter is eigenlijk een soort deken of bescherming dat over je benen heen gaat. Het zorgt er voor dat je warm en droog op de scooter kan zitten als het regent of vriest. Een beenkleed scooter is hetzelfde idee als een met een warm kleedje op de bank zitten. Lekker warm en comfortabel.

Waterdicht materiaal

Een beenkleed scooter heeft een elegant model en is van de beste kwaliteit gemaakt. Oorspronkelijk komt het idee van een scooter beenkleed uit Italië. Al jaren worden de beenkleden voor scooters in Italië gedragen, maar nu is deze handige uitvinding ook overgewaaid naar het wat regenachtige Nederland. Onze beenkleden voor scooter zijn daarom van waterdicht materiaal gemaakt. En dat heb je wel nodig in Nederland.

Met een beenkleed scooter ben je dus goed bestand tegen zowel de regen als de wind.

Een universeel beenkleed voor op de scooter

Misschien race jij wel met heerlijk geurende pizza’s door de stad voor je werk en heb je thuis ook nog een scooter staan voor privégebruik. Dan is het natuurlijk ideaal als dit beenkleed op beide scooters past. Goed nieuws: wij verkopen universele beenkleden voor scooters, dus geschikt voor welk type scooter dan ook. Beenkleed kopen voor een Vespa of een beenkleed voor een Yamaha? No problem. Dit beenkleed voor op de scooter zit zonder twijfel als gegoten. Waarom? Omdat het beenkleed verstelbaar is in de taille. Ideaal!

> Bekijk ook eens onze scooterhoezen: Verzending = gratis!

Scooter beenkleed: Voor welke scooters zijn beenkleden geschikt?

Een beenkleed voor de scooter is vaak universeel. Dit betekent dat een scooter beenkleed geschikt is voor bijna iedere scooter. Vaak komt de vraag of er een speciaal Vespa beenkleed is. Dit is er niet. De meeste beenkleden zijn geschikt voor een Vespa, maar ook voor andere scooters, zoals een Zip of Agility. Als je op zoek bent naar een beenkleed Vespa, dan kun je daarom gerust een universeel exemplaar kopen. Op ons aanbod geldt dat als het beenkleed niet goed is, je het geld terug kunt krijgen.

 • Meeste scooter beenkleden zijn universeel
 • Geen speciaal beenkleed voor Vespa

Naast dat een beenkleed voor scooters je lekker warm houdt tijdens de koude dagen, werkt het ook beschermend tegen regen. Beenkleden zijn vaak uitgerust met een waterdicht materiaal. Hierdoor blijven je benen droog als het regent. Erg prettig als je met de scooter naar school of werkt rijdt, aangezien het in Nederland erg vaak regent.

 • Naast warmte biedt een beenkleed vaak ook bescherming tegen regen

Beenkleed scooter monteren

Een beenkleed voor de scooter kan je eenvoudig monteren. Sterker nog, voor de Held beenkleed hoef je niet eens te monteren. Deze hoef je alleen om je middel vast te maken en je kan al op weg. Dit beenkleed is daardoor universeel voor alle scooters.

De MKX beenkleed die ook universeel is voor alle scooters, kan je wel op de scooter zelf bevestigen. 

Mocht je nog twijfelen over de veiligheid van het scooter beenkleed: een beenkleed voor scooter is veilig als je het op de juiste manier gebruikt en goed monteert. Daarnaast wordt het beenkleed scooter extra veilig door de reflecterende onderdelen als je hier vragen over hebt, kan je altijd even bellen met onze klantenservice. 

Deze helmen moet je zien:

Lees hier hoe je de maat van je helm kan berekenen.