VINZ Motorslot ART4 – 200cm

Rating:
100 % of 100

VINZ Makalu Motorslot ART 4 – 200 cm

Rating:
100 % of 100
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  69,95 Special Price  49,95
Verzending Gratis
Korting  20,00
Add to Wish List
Op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

VINZ Motorslot ART4 – 200cm is een bijzonder stevig slot dat door de VBV goedkeuring tevens gebruikt kan worden als bootslot. De lengte van de ketting is ideaal om een motor of boot aan een vast object te bevestigen. Dat verkleint de kans op diefstal namelijk nog meer, want de motor of boot zijn niet zondermeer te verplaatsen. Het 200cm lange VINZ Motorslot ART4 is gemaakt van gehard staal en bestaat uit een ketting met een hangslot. Een deel van het hangslot is in de kleur geel uitgevoerd en van afstand dus opvallend aanwezig. Om de ketting is er sprake van een stevige beschermhoes die ervoor zorgt dat het staal niet direct in contact komt met het lak van de motor. De schakels van de ketting van het VINZ Motorslot ART4 hebben een breedte van 4cm en een dikte van 12 mm. Het slot is stofbestendig en tevens waterbestendig uitgevoerd. Lees door

Door het ART keurmerk met indeling in categorie 4 is het mogelijk om een diefstalverzekering aan te vragen voor een motor of boot. Het gewicht van het VINZ Motorslot ART4 – 200cm bedraagt 6 kilogram. Bi het slot zitten twee sleutels, zodat er één als reservesleutel kan dienen mocht de eerste sleutel verloren gaan.

Specificaties VINZ Motorslot ART4 – 200cm:

- Keurmerk ART 4
- MBT 4162
- Gehard stalen ketting met hangslot
- 12 mm dikke schakels
- Breedte schakels 4 cm
- Hoes met print
- Stof- en waterbestendig
- 2 sleutels met sleutelnummer
- VBV goedgekeurd: geschikt als bootslot

Let op! Voor een scooter met achter schijfrem kan het lastig zijn om de ketting door de velg te krijgen. Dit komt omdat scooters over het algemeen kleine wielen hebben, zodat er weinig ruimte is voor de ketting. Meet voor aankoop daarom eerst goed de ruimte bij de velg op!

  • Perfecte lengte
  • Gehard staal
  • ART 4 en VBV
  • Gewicht van 6 kilogram
Specificaties
More Information
EAN-code 8717953276605
Merk VINZ
Serie Makalu
Voordeelbundels
Write Your Own Review
You're reviewing:VINZ Makalu Motorslot ART 4 – 200 cm
Your Rating