VINZ Motorslot ART4 – 150cm

Rating:
97 % of 100

VINZ Makalu Motorslot ART4 - 150 cm

Rating:
97 % of 100
Prijs (incl. btw)
Normale prijs  54,95 Special Price  39,95
Verzending Gratis
Korting  15,00
Add to Wish List
Op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

VINZ Motorslot ART4 – 150cm is een kettingslot inclusief een hangslot dat ideaal is om uw motor of scooter te beschermen tegen diefstal. De lengte maakt het mogelijk om het voertuig te bevestigen aan een vast object, zoals een paal of rek. Het 150cm lange VINZ Motorslot ART4 is geschikt om een verzekering af te sluiten doordat er sprake is van een keurmerk met 4 sterren. Naast dat het motorslot perfect is om de motor tegen diefstal te beschermen, biedt het slot ook de gelegenheid om een boot aan de vaste wereld te bevestigen. Het slot is namelijk gekeurd op basis van het keurmerk VBV en heeft goedkeuring gekregen om als bootslot gebruik te worden. De ketting van gehard staal heeft schakels die een breedte hebben van 4 cm en een dikte hebben van 12 mm. De cilinder van het hangslot is beschermd tegen vocht en vuil en bovendien is Lees door

het slot waterbestendig uitgevoerd. Om de ketting is er sprake van een hoes die optimale bescherming biedt tegen beschadigingen. Op de hoes staat de merknaam vermeld en het aantal sterren van het ART keurmerk. Het VINZ Motorslot ART4 – 150cm wordt inclusief 2 sleutels geleverd en deze zijn voorzien van een sleutelnummer.

Specificaties VINZ Motorslot ART4 – 150cm:

- ART 4 keurmerk
- MBT 4162
- Gehard stalen ketting + hangslot
- Schakelbreedte 4 cm
- Schakeldikte 12 mm
- Waterbestendig
- Stof- en vochtbescherming cilinder
- VBV goedkeuring: geschikt als bootslot
- 2 sleutels met sleutelnummer
- 4,7 kilogram

Let op! Voor een scooter met achter schijfrem kan het lastig zijn om de ketting door de velg te krijgen. Dit komt omdat scooters over het algemeen kleine wielen hebben, zodat er weinig ruimte is voor de ketting. Meet voor aankoop daarom eerst goed de ruimte bij de velg op!

  • ART 4 keurmerk
  • Ook als bootslot te gebruiken
  • Voordelig geprijsd
  • Gehard stalen ketting
  • Zonder alarmfunctie
Specificaties
More Information
EAN-code 8717953268396
Merk VINZ
Serie Makalu
Voordeelbundels
Write Your Own Review
You're reviewing:VINZ Makalu Motorslot ART4 - 150 cm
Your Rating