Scorpion EXO-520 Air Shade helmen: Levering binnen 24 uur!

De Scorpion EXO-520 Air Shade helm is een fantastische integraalhelm. Het voordeel van een integraalhelm is Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
dat het hele hoofd inclusief gezicht wordt beschermd door de helm. Dit is waarom integraalhelmen zeer populair zijn bij motorrijders. Zo ook de EXO 520 Air Shade helm van Scorpion. Deze populaire helm kan overigens al binnen 24 uur in jouw bezit zijn. Als je bij ons een bestelling plaatst op werkdagen voor 23:59 uur, dan ontvang je de helm de volgende dag al in huis! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een alternatief adres, zoals het adres van je werk of het adres van een vriend of vriendin.

Scorpion EXO 520 Air Shade motorhelm: De voordelen op een rijtje

De EXO-520 Air Shade helm van Scorpion kent meerdere voordelen. Een paar van deze voordelen worden hieronder benoemd. Allereerst is de helmschaal sportief en aerodynamisch gevormd. Dit zorgt voor minder weerstand van de wind, waardoor de helm minder ruis geeft en stabieler is. De buitenschaal is gemaakt van polycarbonaat en wordt gemaakt in 3 helmschaalmaten. Het voordeel hiervan is dat de Scorpion integraalhelm bij bijna iedereen goed om het hoofd zit. De maten XS-M hebben de kleinste helmschaalmaat. Daarna komt maat L, die een eigen helmschaalmaat heeft gekregen. Als laatst hebben de maten XL-XXL de grootste helmschaalmaat gekregen. In de buitenschaal zijn overigens ventilatieopeningen gemaakt, waardoor er een constante toevoer is van frisse lucht. Alles is eraan gedaan om de Scorpion EXO-520 Air Shade helmen zo optimaal mogelijk te maken voor de klant.

> Tot wel 40% korting op de Scorpion Exo HX1 Solid!

Een ander groot voordeel die op het eerste oog niet zichtbaar is, zit in de binnenvoering. De binnenvoering is namelijk gemaakt van een speciaal materiaal. Dit materiaal heet Kwikwick II en is hypoallergeen. Hierdoor zijn de helmen geschikt om te dragen voor mensen die snel allergische reacties krijgen. Daarnaast is de binnenvoering erg zacht, waardoor de EXO-520 Air Shade helmen heerlijk op het hoofd zitten. Als de voering vies is geworden is dit geen probleem. De hypoallergene binnenvoering is namelijk uitneembaar en wasbaar, zodat je altijd met een frisse helm kunt rijden. Let wel op dat je de voering wast met water niet warmer dan 30 graden Celsius. Warmer water kan er namelijk voor zorgen dat de voering krimpt, waardoor de binnenvoering niet meer goed in de helm past. Daarnaast is het aan te raden om de voering op de hand te wassen. Gebruik je liever de wasmachine? Geen probleem, maar gebruik dan wel een waszakje. Dit zorgt voor een verminderde kans op schade aan de binnenvoering van deze Scorpion helm.

Scorpion Air Shade integraalhelm: De keuze is snel gemaakt!

Als je de EXO-520 Air Shade helm zit, dan ben je eigenlijk al verkocht. Het design met de graphics geven de helm een unieke uitstraling. Daarnaast zit de helm bomvol moderne technologie, zoals in het stuk hierboven te lezen is. Hierdoor lijkt de keuze snel gemaakt. Een laatste punt om te benoemen is dat de Air Shade helmen van Scorpion zijn voorbereid op een communicatiesysteem. Als je veel met reisgenoten rijdt, dan schept dit de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar te kunnen communiceren. Je hoeft hierdoor geen gebaren naar elkaar te maken, waardoor je je 100% kunt focussen op de weg. Dit maakt de Scorpion EXO-520 Air Shade helemaal compleet!

> Gratis verzending, ook op de Scorpion Exo 520 Air Laten & Scorpion Exo Combat Evo Samurai!