Een HJC IS-MAX II helm: tot 40% korting!

De HJC systeemhelm IS-Max II is een geliefde motorhelm. Ben je op zoek naar een systeemhelm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
– zo één die je gezicht en je kin omsluit – dan is de motorhelm van HJC IS Max II een absolute aanrader.

Een systeemhelm heeft een groot voordeel, het kinstuk is namelijk beweegbaar. Je kunt dus het kinstuk gemakkelijk omhoog doen en zo de HJC IS-Max II helm op- en afzetten.

De voordelen van de HJC IS-Max II helm

Je bent op zoek naar een motor- of scooterhelm. Deze HJC systeemhelm IS-Max II is een populaire helm die veel meer oplevert dan je misschien zou verwachten. Ben je al bekend met de voordelen? Pak je wensenlijstje er maar bij, dat wordt afvinken. We zetten de voordelen van de HJC IS-MAX II helm op een rijtje:

 • All-round systeemhelm
 • Sportief model
 • Licht gewicht
 • 2 lucht toevoer en 4 lucht afvoer kanalen (ACS)
 • Anti-kras coating op de lens
 • Voorbereid op Pinlock lens
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • SuperCool binnenvoering
 • Uitwasbare binnenvoering
 • Micrometic kinband sluiting
 • Speciale uitsparing voor brildragers

Optimale buitenschaal

De HJC systeemhelm IS-Max II heeft een buitenschaal waar je ‘u’ tegen zegt. De schaal is gemaakt van geavanceerd polycarbonaat composiet. Daarmee weegt de HJC IS-Max II slechts 1750 gram. Ideaal, want weinig gewicht verhoogd het gebruikers gemak aanzienlijk.

De buitenschaal van de helm HJC IS-Max II heeft een optimale ventilatie systeem. Ook wel het Advanced Channeling System (ACS) genoemd. Het systeem bestaat uit 2 lucht toevoer kanalen en 4 lucht afvoer kanalen. Zo ontstaat er een optimale airflow.

Motorhelm HJC IS-Max II vizier en zonnevizier

Het vizier van de HJC IS-Max II helm is voorzien van een anti-kras coating. De helm zelf is voorbereid op een Pinlock anti-condens lens én heeft ook nog eens een geïntegreerd zonnevizier. Last van condens en felle zon is hiermee verleden tijd.

Het zonnevizier biedt bescherming tegen UV-A en UV-B. Daarnaast kun je het zonnevizier in 3 standen instellen. Is de zon alweer achter de wolken? Maak dan gebruik van het Quick-release systeem. Met één druk op de knop schiet het zonnevizier weer terug in de helm. Ideaal.

Wasbare binnenvoering

Na een intensieve motorrit is het wel zo fijn als de binnenvoering van de helm gewassen kan worden. Gelukkig is de Nylex binnenvoering van de motorhelm HJC IS-MAX II uitneembaar en uitwasbaar. Het uitwassen van de voering is in principe niet bij elk ritje nodig. De binnenvoering is namelijk van SuperCool. Dit houdt in dat de stof ervoor zorgt dat vocht en transpiratie goed wordt afgevoerd.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu het assortiment HJC helmen, waaronder: