• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Een HJC IS-MAX II helm: tot 40% korting!

Het is lastig om een fijne helm te vinden voor een motorrijder maar de HJC IS-MAX II helm is altijd een goede keuze. De HJC IS-Max II helm is een systeemhelm, dat wil zeggen dat jouw gehele gezicht en kin is beschermd.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een systeemhelm heeft een groot voordeel, het kinstuk is namelijk beweegbaar. Je kunt dus het kinstuk gemakkelijk omhoog doen en zo de HJC IS-Max II helm op- en afzetten. Het beweegbare kinstuk geeft een hoop vrijheid maar biedt wel alle nodige bescherming tijdens het rijden. Je kunt de HJC IS-MAX II helm kopen zelfs als je een brildrager bent. Door het beweegbare kinstuk kun je dus gewoon jouw bril ophouden zonder enige moeite. De helm IS-Max II is daarom geschikt voor vrijwel iedere motorrijder die gek is op avontuur maar ook aan de veiligheid wilt denken.

De voordelen van onze HJC IS-MAX II helmen

Een systeemhelm heeft over het algemeen veel voordelen en deze voordelen kun je ook terug vinden in de HJC IS-Max II helm. De voordelen op een rijtje: zonnevizier, geschikt voor brildragers, de voering is gemakkelijk te verwijderen en een opklapbaar kinstuk. Door het zonnevizier is het een ideale helm om te gebruiken voor lange tochten tijdens zonnige dagen. Het zonnevizier zorgt voor een beter zicht tijdens deze zonnige dagen. Brildragers kunnen hun hart ophalen door het opklapbaar kinstuk want zo kan jouw bril zonder enige problemen opblijven tijdens het dragen HJC IS-Max II helmen.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de RPHA 11 HJC of de HJC RPHA 90 helm!

Doordat een HJC IS-Max II helm vaak wordt gebruikt is het af en toe nodig om hem schoon te maken. De voering van de systeemhelm kun je gemakkelijk verwijderen en daardoor ook makkelijk wassen. Het grote voordeel van een systeemhelm is dus het opklapbare kinstuk. Dit zorgt in alle gevallen voor een hoop voordelen.

> De HJC CS-15 helm of IS-33 II HJC helm kopen: Profiteer nu van gratis verzending!

Een luchtventilatiesysteem in een helm IS-Max II is erg belangrijk

Wanneer je aan het rijden bent op een motor, brommer of scooter dan denk je niet meteen aan de luchtventilatie. Maar luchtventilatie is ook in een helm en tijdens het rijden erg belangrijk. Als je aan het rijden bent, wil je niet dat jouw helm IS-Max II beslaat en je niets meer kunt zien. Maar je wilt ook niet dat je zelf te weinig lucht hebt om normaal te kunnen ademen. Daarom is een goed luchtventilatiesysteem in een helm erg belangrijk. In een goede IS-Max II helm zit een ACS systeem wat twee toevoer- en vier afvoerkanalen heeft om een goede kwaliteit lucht in de helm te generen. Hierdoor is de IS-Max II helm beter geschikt voor langere tochten en tijdens het rijden in allerlei weersomstandigheden.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu het assortiment HJC helmen, waaronder de HJC RPHA 70!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen