• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Een HJC IS-MAX II helm: tot 40% korting!

De HJC IS-Max II helm is een systeemhelm, dat wil zeggen dat de helm je gezicht en kin omsluit. Een systeemhelm heeft een groot voordeel, het kinstuk is namelijk beweegbaar.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Je kunt dus het kinstuk gemakkelijk omhoog doen en zo de HJC IS-Max II helm op- en afzetten. Het beweegbare kinstuk geeft een stuk verkoeling en comfort. De HJC IS-MAX II helm is geschikt voor brildragers. Door het beweegbare kinstuk kun je je bril ophouden zonder enige moeite. 

De voordelen van onze HJC IS-MAX II helmen

Een systeemhelm heeft over het veel voordelen en deze voordelen kun je ook terug vinden in de HJC IS-Max II helm. De voordelen op een rijtje:

 • zonnevizier
 • geschikt voor brildragers
 • de voering is gemakkelijk te verwijderen
 • opklapbaar kinstuk

Door het zonnevizier is het een ideale helm om te gebruiken voor lange tochten tijdens zonnige dagen. Het zonnevizier zorgt voor een beter zicht tijdens deze zonnige dagen. 

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de RPHA 11 HJC of de HJC RPHA 90 helm!

Als een HJC IS-Max II helm vaak wordt gebruikt, is het nodig om de helm zo nu en dan schoon te maken. De voering van de systeemhelm kun je gemakkelijk verwijderen en daardoor ook wassen. 

> De HJC CS-15 helm of IS-33 II HJC helm kopen: Profiteer nu van gratis verzending!

Een luchtventilatiesysteem in een helm IS-Max II is erg belangrijk

Wanneer je aan het rijden bent op een motor, brommer of scooter dan denk je niet meteen aan de luchtventilatie. Maar luchtventilatie is ook in een helm en tijdens het rijden erg belangrijk. Als je aan het rijden bent, wil je niet dat jouw helm IS-Max II beslaat en je niets meer kunt zien. In een IS-Max II helm zit een ACS systeem wat twee toevoer- en vier afvoerkanalen heeft om een lucht in de helm te generen. Hierdoor is de IS-Max II helm beter geschikt voor langere tochten en tijdens het rijden in allerlei weersomstandigheden.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu het assortiment HJC helmen, waaronder de HJC RPHA 70!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen